facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Lennert Schippers

Praktijk Lennert Schippers

Info

Structurele oplossing voor rug- nek- en hoofdpijn klachten

Adres: plompencamp 5, 3371 PD Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31610113213
Stad: Hardinxveld
Route: plompencamp 5
Postcode: 3371 PD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speulenderwijs Speulenderwijs 299 meter Kinder-ontspanningscoach
Halo Therapie Holland Halo Therapie Holland 436 meter Hier knap je op, beter als medicijnen
Oefentherapie Rutten Oefentherapie Rutten 482 meter Oefentherapiepraktijk gevestigd in het gezondheidscentrum van Hardinxveld-Giessendam....
Recensies
Na een ongeluk in 2002 en jarenlang tobben bleek in 2016 dat ik een whiplash had. Door de behandeling zoals Lennert die uitvoert ben ik er helemaal van genezen. Ik raad iedereen die hoofdpijn, rugpijn of nekklachten heeft, contact op te nemen met Lennert Schippers.
Ons zoontje van 4 maanden is ook behandeld door Lennert, heeft veel rust gegeven, drinkt rustiger en is lekker ontspannen. Ook de andere kinderen zijn begandeld en er ontzettend van opgeknapt. Het is echt verstandig om bij klachten, ook van kinderen en baby's eens een afspraak te maken. Je ziet dat ze lekkerder in hun vel zitten daarna.
Jarenlang dagelijks veel hoofdpijn en zo via facebook bij Lennert terecht gekomen. Bleek ik een whiplash te hebben. Na behandeling: van de hoofdpijn af. Had ik dit maar eerder geweten. Een aanrader voor behandeling van hoofd-, rug en nekklachten!
In eerste behandeling van jarenlange hoofdpijn af, en kon weer rechtop lopen, echt geweldig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid