facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Koru

Praktijk Koru

Info

Praktijk voor Energetische Therapie, Healing, channelen en Reiki

Geschiedenis

Energetische Therapie

Iedereen maakt gebeurtenissen mee. Dit kunnen leuke gebeurtenissen zijn, maar ook minder leuke gebeurtenissen. Deze ervaringen kunnen zorgen voor blokkades. Als deze blokkades niet worden opgeruimd kunnen ze voor problemen zorgen op emotioneel, lichamelijk, mentaal en spiritueel niveau. Voorbeelden hiervan zijn: spanningen in het lichaam, hoofdpijn, niet lekker in je vel zitten, burn-out, enz.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

De behandeling wordt zittende gegeven. Door middel van oogcontact scan ik jou energie met als doel om de juiste informatie aan de oppervlakte te brengen. Jouw lichaam geeft aan wat het verlangt. Op dat moment kan ik levensenergie geven aan de plek waar het nodig is of ik kan één van de andere hulpmiddelen gebruiken; kaartenbox, affirmatie, tonen of geurfrequenties. Met de energetische therapie worden blokkades opgeruimd en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Energetische therapie is geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen.

Wat is Reiki?

Het Japanse woord Reiki betekent letterlijk universele (Rei) levensenergie (ki). Reiki is één van de oudste geneeswijze die de mensheid kent. Reiki komt oorspronkelijk uit Tibet en is begin vorige eeuw herontdekt en ontwikkeld door dr Mikao Usui (geboren in 1865). Het Usui System of Natural Healing is sinds die tijd door Reiki Masters doorgegeven en wordt tegenwoordig wereldwijd beoefend. Overal om ons heen is universele levensenergie aanwezig, vooral in onze natuur. Want waarom ga je naar het strand of naar het bos. Daar is zoveel levensenergie aanwezig dat je je daar kunt opladen. Reiki is een methode waarbij ik door middel van handoplegging liefdevolle en helende levensenergie doorgeeft. Reiki zal altijd naar de plek stromen waar jij het het meest nodig hebt. Reiki bevordert dat het beste voor jou of gebeurtenis/situatie zal gebeuren. Reiki kan je geven aan jezelf, andere mensen, planten, eten, drinken, situaties, gebeurtenissen, maar ook aan dieren.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Je hebt een keuze tussen een zittende en liggende behandeling. Een zittende behandeling duurt ongeveer een half uur en een liggende behandeling ongeveer een uur. Tijdens de behandeling mag je je kleding aanhouden, Reiki gaat hier door heen. Ik zal door middel van handoplegging (soms hou ik ook mijn handen boven een gebied) de Reiki aan jou geven. De levensenergie stroomt door mij heen en door middel van handoplegging geef ik de Reiki aan jou. Hierbij geef ik geen eigen energie door, maar fungeer ik als kanaal. Ik zal het gehele lichaam langs gaan, op sommige plekken zal ik wat langer Reiki geven dan op andere plekken. Maar de Reiki zal altijd naar de plek gaan waar jij het het meest nodig hebt. Reiki heelt het lichaam op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Hierbij zal ook de Reiki (en het lichaam) bepalen op welk gebied de Reiki het meeste nodig is. Tijdens de behandeling kan je warmte, koude, tintelingen, lichamelijke reacties of emotionele reacties ervaren. Na een Reiki behandeling kunnen de klachten in eerste instantie toenemen om vervolgens sneller te genezen.

Adres: Patiostraat 3, 3214 AN Zuidland
Telefoonnummer: 0641886630
Stad: Zuidland
Route: Patiostraat 3
Postcode: 3214 AN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 15:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Vrijdag: 20:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cosmic healing- miranda van der Beek Cosmic healing- miranda van der Beek 612 meter Wat is extra terrestrial healing, dit is een healingvorm waarbij gebruikt wordt gemaa...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid