facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Kops

Praktijk Kops

Info


Voel je welkom bij Massage Praktijk Kops.

Kijk bij 'diensten' welke massages ik aanbied.




Praktijk Kops is erkend door en aangesloten bij het NGS.



"MassageTransformational Cupping®YogaWhatsapp/Signal: 06 33 66 20 [email protected] alleen op afspraak."
Adres: Gerard Doustraat, 1971XM IJmuiden
Telefoonnummer: 0633662055
Stad: IJmuiden
Route: Gerard Doustraat
Postcode: 1971XM



op zoek naar gerelateerd: Cupping IJmuiden, Kops massage, IJmuiden massage, Sportmassage IJmuiden, Yoga IJmuiden, Pilates IJmuiden, Bindweefselmassage IJmuiden, Siam Wellness IJmuiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Medterra Europe Medterra Europe 2 km Derived from US grown hemp, our CBD is some of the purest available. For Medterra, co...
Recensies
Samen met een dierbare vriendin genoten van een cadeau aan onszelf, een ontspanings massage van Angela Kops. Naast een heerlijke stevige en liefdevolle massage is dat een algehele fijne ervaring. De ruimte, de persoonlijke aandacht en de details maken het echt een uitje! Weer fris en met relaxte schouders verder op reis! Wie kan dat nou niet gebruiken afentoe..
goede ervaring op massage gebied. altijd vriendelijk. eventuele uitleg wat ze doen. nu meerdere keren geweest en een top resultaat.
Heel gastvrij. Angela is zeer kundig. Straalt rust uit. Erg relaxed en open persoon.
Een enorm prettige massage gehad bij Angela. Zij is een zeer professionele masseuse en heeft een hele prettige energie!
Ik heb tot nu toe 3 hele fijne massages gehad bij angela. Ze heeft een speciaal kussen voor zwangere vrouwen waardoor ik eindelijk weer eens op mijn buik kon liggen. Ik vind het echt een aanrader, zeker in de laatste weken van je zwangerschap!
Ik heb nu zeven keer een bindweefselmassage in het gezicht van Angela gehad, ik vond het superfijn. Laatst ook een hydrolichaamsmassage. Liggend op een warm waterbedje, heerlijk ontspannend. Zacht muziekje op de achtergrond. Angela weet absoluut wat ze doet. Dik tevreden, echt een aanrader.
Fantastisch lieve masseuse! Heerlijke ontspanningsmassages boek ik altijd bij haar. Een goed gesprek en daarna volledige rust. Ik kom zeker nog heel vaak terug!
Zeer professionele behandeling gehad van Angela. Had direct de juiste pijnlijke plekken en heeft mijn rug heerlijk gemasseerd. Voelde direct verlichting van mijn spieren. Echt een aanrader.
Een heel fijn adres voor ontspanningsmassage, ze neemt de tijd voor je maakt t warm en aangenaam en is bovendien erg vriendelijk,vertroeteluurtje!!
Goed de plekjes aangepakt waar ik last van had, gewoon wat je van een masseur verwacht! Zeker aan te raden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid