facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Jolanda

Praktijk Jolanda

Info

Praktijk Jolanda
Medisch pedicure en schoonheidsspecialiste.
Voor verzorging van top tot teen!

Geschiedenis

Mijn naam is Jolanda van der Marel, ik ben gediplomeerd medisch pedicure en schoonheidsspecialiste. U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen van top tot teen.

Afgelopen jaar heb ik mijn studie tot medisch pedicure met ruime voldoendes kunnen afronden en mag mij zowaar gediplomeerd en geregistreerd ''Medisch Pedicure'' noemen. Dit wil zeggen dat ik zeer gespecialiseerd ben op het gebied van pedicure behandelingen, óók bij chronisch zieke mensen.

Chronische ziektes kunnen zijn, diabetes, reuma, spasticiteit, etc. Voor deze mensen moet er een aangepaste behandeling worden aangemeten omdat de risico`s hoger liggen. Maar uiteraard is iedereen welkom in de praktijk. Tevens ben ik geregistreerd bij branchorganisatie Provoet, Kwaliteitsregister Procert en erkend voetzorgverlener bij AGB-Code.

Ik ben vier dagen per week werkzaam in mijn eigen praktijk aan de Waldeck Pyrmontstraat 4, te Maasdijk.

De overige twee dagen ben ik werkzaam als medisch pedicure en assistent podotherapeut bij

Podotherapie Praktijk M. de Jong te Barendrecht. Mijn werkzaamheden daar bestaan uit het uitvoeren van voetbehandelingen bij mensen die extra zorg aan de voeten nodig hebben, te denken aan diabetes, reuma en spasticiteit. Daarnaast zijn tevens mijn werkzaamheden het uitvoeren van de specialistische technieken aan de voeten en ondersteunende werkzaamheden voor de podotherapeuten.

Adres: Waldeck Pyrmontstraat 4, 2676 Maasdijk
Telefoonnummer: 0174235163
Stad: Maasdijk
Route: Waldeck Pyrmontstraat 4
Postcode: 2676


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voetzorg Flair Voetzorg Flair 506 meter U bent bij Voetzorg Flair verzekerd van een vakkundige en hygiënische behandeling
Recensies
Medische kundig.
de beste, professionele!
Top schoonheidssalon
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid