facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Heel je ziel

Praktijk Heel je ziel

Info

Door mijn helderwetend, heldervoelend en helderziendheid krijg ik je angsten/blokkades door die ik vervolgens transformeer zodat jij weer in je kracht komt

Geschiedenis

Als heldervoelend, helderwetend en helderziend medium krijg ik jouw blokkades/angsten door. Als Trance-Healer transformeer ik deze blokkades/angsten zodat jij weer op jouw juiste pad terecht komt. Vaak weet je niet waarom je depressief bent, waarom je er "doorheen" zit. Ik breng dat volledig in kaart zodat jij inzichten en handvatten krijgt en dmv mijn oefeningen weer in je kracht komt te zitten. Ik ben ook Soul-Body Fusion practitioner, dit is een zeer heilzame vorm om nog meer in je kracht te komen en om heel te zijn met je lichaam en geest.



"Meer liefde voor jezelf, een hogere eigenwaarde en weten wie je écht bent.Ben jij jezelf helemaal kwijt en hou jij altijd maar rekening met de ander.Krijg je teveel prikkels binnen die jij niet kan verwerken en begrijpen en ben je daardoor ook altijd erg moe en prikkelbaar…Ik begeleid jou, hooggevoelige, om je zelfbeeld en je bewustzijn te vergroten zodat je meer in je kracht komt, jezelf leuker gaat vinden en een diepe innerlijke rust ervaart."
Adres: Adriaen van ostadehof 10, 5753 CP Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0615101139
Stad: Deurne
Route: Adriaen van ostadehof 10
Postcode: 5753 CP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BijdeHand Autisme Begeleidingscentrum BijdeHand Autisme Begeleidingscentrum 422 meter Tot nu toe altijd goede begeleiding, echter door wat gerommel in de organisatie afgel...
Inanna, natuurlijk jezelf zijn. Praktijk voor mens en dier Inanna, natuurlijk jezelf zijn. Praktijk voo... 1 km Therapeut Familie Opstellingen, Poly-Energetisch Therapeut, Dierentolk, Reiki Master ...
Hart op de Tong Hart op de Tong 1 km HODT is een initiatief om het gesprek met elkaar aan te gaan en mensen te stimuleren ...
Co-counsel Co-counsel 2 km Psychische ondersteuning bij Stress-en overspannenheid Depressie Angst Relatie-en sc...
Recensies
Lieve Anita, Op het juiste moment ben jij op mijn pad gekomen. In de afgelopen maanden heb ik een intensief en mooi traject bij jou mogen ervaren waar ik je zeer dankbaar voor ben! Ik kan mijn eigen ervaring nu gaan delen met de rest van de wereld, daar waar het echt gaat om een transformatie die heel tastbaar is! En daar waar je op een mooie en vertrouwde manier naar jezelf en je inzichten mag kijken. Anita staat naast je, begeleid je op alle mogelijke momenten en je kunt er ook nog eens ontzettend mee lachen. Voor de mensen die deze reviews lezen: Loop je vast op thema's in je leven en wil je verlichting, verandering of heb je juist kracht nodig, kan ik dit traject procent aanraden! Vertrouwen, openheid en veiligheid dat is wat Anita geeft! Als je er klaar voor bent zul je het voelen en wees moedig voor een eerste stap te zetten voor jezelf...
Anita is een super eerlijke lieve vrouw die je precies zegt hoe het is. Ik heb veel van haar en van mezelf geleerd in dit traject en ik heb heel veel aan haar eerlijkheid gehad. Ze is altijd bereikbaar en je kunt altijd op haar terugvallen. Ik raad haar zeker aan want haar traject heeft me echt heel veel positiefs gebracht! En nieuwe inzichten en handvaten gegeven om positief door te gaan.
Mijn ervaringen met praktijk Heel je Ziel zijn uitstekend. Het gewenste resultaat is behaald. Meer zelfvertrouwen, meer innerlijke rust, sterker uitgekomen en wat ook niet onbelangrijk is ... Niet teveel denken wat andere van me zouden kunnen denken, want dat is vaak niet het geval. Dat is iets wat we zelf invullen. Verder had ik een hele goede klik met Anita waardoor ik mij heel erg heb opengesteld. Dank je wel en je bent een aanrader!!!
Hoi Anita, Een aantal maanden geleden ben ik het traject bij jou gestart. Die periode was bijzonder en je zette me vaak aan het denken. Telkens zette je me met de neus in de goede richting. Dank je hiervoor, je bent SUPER!
Een zeer inspirerend traject.... Binnen 3 maanden heb ik veel inzichten gekregen en werd duidelijk waar en waarom ik vast liep op bepaalde gebieden. Ik ben weer dichter bij mijn gevoel gekomen en handel meer vanuit energie en kracht. De sessies en open gesprekken hebben me enorm geholpen en ik kan het iedereen aanraden.
Aanrader eerste klas! De eerste keer wanneer je binnenkomt voelt het meteen goed. Goede sfeer, huiselijk en warm. Ik kom al jaren en heb veel geleerd. En veel gevonden. Er wordt helder gecommuniceerd waardoor het leertraject overzichtelijk is.
Dag Anita, Een aantal weken geleden ben ik met jou het traject aangegaan om dichter bij mezelf te komen. Ik heb beter leren omgaan met mijn gaven, je hebt me methoden geleerd, inzichten- en handvaten gegeven die ik zelf op deze jonge leeftijd nóóit zou hebben ondervonden. Ik ben er nog niet, maar met al jou hulp en het naslagwerk dat ik gekregen heb gaat dit vast en zeker goed komen! Hartstikke bedankt, je bent een topper!
Lieve Anita, Ontzettend bedankt voor alles. Ik heb enorm veel van je geleerd. Super fijn dat je er alle tijd voor neemt. Ik heb samen met jou traject gedaan en het heeft erg geholpen. Je hebt me handvaten gegeven waarmee ik vooruit kan.
Wauw wat een mooi traject, heb enorm veel geleerd. Je bent een mooi mens Anita. Heel bijzonder dat je tijdens dit traject jou ten alle tijde kunt appen met vragen of gewoon om te delen hoe je je voelt. Je hebt met veel respect, vriendelijkheid, eerlijkheid en humor mij begeleid in dit proces. Ik weet zeker dat ik nog vaak aan jou en je coaching sessies ga terugdenken. Het grootste goed wat je mij gegeven hebt is in één woord te omschrijven ZELFLIEFDE. Het belangrijkste wat je nodig hebt in het leven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid