facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Food & Fit

Praktijk Food & Fit

Info

Bij Praktijk Food & Fit draait het om afvallen zonder dieet. Ik begeleid de zelfbewuste vrouw die het strenge lijnen wil inruilen voor bewust keuzes maken op de lange termijn. De begeleiding wordt zowel individueel als in groepsverband aangeboden.

Adres:
Telefoonnummer: 0626070436
Stad: Oudkarspel



op zoek naar gerelateerd: Praktijk Food en Fit, EMB bloedtest heerhugowaard, Feel good Supplements
Recensies
Bij Karin kan ik mijn hart luchten over mijn haat-liefde relatie met eten, want dat is DE reden van mijn overgewicht. Karin luistert zonder vooroordeel en geeft direct tips waar ik mee verder kan. Ze begrijpt en motiveert me en dat helpt mij vol te houden. Inmiddels ben ik 12 kilo kwijt, zonder dat ik drastisch aan het lijnen ben.
Bij binnenkomst ben ik fijn ontvangen. Er wordt een open sfeer gecreëerd wat tot een goed gesprek heeft geleid.
Karin is professioneel en positief ingesteld. Weet waar zij het over heeft en stelt je op je gemak. De praktijk heeft een onbedwonhen sfeer. Een bijkomend voordeel is dat een groot deel van de kosten wordt vergoed door de aanvullende verzekering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid