facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Feliz

Praktijk Feliz

Info

Praktijk Feliz is voor iedereen die stress en belemmerende overtuigingen eenvoudig en effectief wil transformeren en vrij wil leven.

Geschiedenis

Je ervaart onrust of stress, je weet niet meer zo goed welke keuzes het beste bij je passen, je zelfvertrouwen kan wel een boost gebruiken en je bent toe aan het leven dat jij wilt leven. Wees welkom bij Feliz, praktijk voor persoonlijke begeleiding van onrust naar levenslust.

Ik vind het belangrijk om van mens tot mens tot elkaar te relateren, op een gelijkwaardig niveau. De ouderwetse therapeutenrol is dan ook niet aan mij besteed. Jij bent zelf degene die het beste weet wat goed voor je is! Ik luister dan ook met heel mijn hart naar je, en natuurlijk ook ‘gewoon’ met mijn oren. De methodes die ik verder gebruik zijn verscheidene, de meest ‘uitlegbare’ zijn PSYCH-K en Reiki.

PSYCH-K is een manier om, middels spiertesten, met het onderbewuste te communiceren. Op een eenvoudige manier komen we er achter welke overtuigingen in jouw 'systeem' staan, en kunnen we vervolgens de overtuigingen die je niet meer dienen, overschrijven met ondersteunende. Ook stress, in de ruimste zin van het woord, kan in korte tijd worden getransformeerd naar meer rust en tevredenheid. Je beide hersenhelften zijn nu weer in balans.
De manier waarop je dezelfde situatie waarneemt verandert. Een nieuwe, positieve overtuiging komt omhoog op de momenten waarop je anders de negatieve variant had ingezet en geleefd.
Ook komt er hierdoor automatisch meer bewustwording en ga je (veel sneller) zien hoe je de dingen ziet en doet.

Met Reiki gaat de energie in je lichaam weer vrij stromen en worden (soms pijnlijke) blokkades opgeheven. Dit doe ik intuÏtief met mijn handen, die ik op of net boven je lichaam houd. Vrij vertaald staat 'rei' voor geest of ziel, en 'ki' voor levenskracht. Ik fungeer als doorgeefluik voor die universele energie. Je lijf wordt gevoed en voelt weer in balans, waardoor jij meer rust ervaart.

Feliz is geopend op woensdag en zaterdag. Boek je sessie telefonisch of via [email protected]. Een sessie kost €60,- (tarief tot 1 januari 2018, daarna €65,-) en duurt ca. 75 minuten. De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Sessies zijn prima los te boeken. Bij het werken met PSYCH-K komt het ook regelmatig voor dat diepliggende thema's worden aangeraakt. Om hier goed mee te kunnen werken zijn gemiddeld 3 tot 5 sessies nodig.

Graag tot ziens!

Adres: Patrimoniumstraat 2, 3971 MS Driebergen
Telefoonnummer: 06-45352569
Stad: Driebergen
Route: Patrimoniumstraat 2
Postcode: 3971 MS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Christa Nagtegaal Christa Nagtegaal 0 meter De healing bijeenkomsten van Christa zijn fijn. Het brengt me meer in contact met mez...
Heelpunt: Hooggevoeligheidscoaching Heelpunt: Hooggevoeligheidscoaching 874 meter Lin is een geweldige therapeute die met minimale inspanning een maximaal resultaat te...
Heel je Gezondheid, praktijk voor Healing & LifeCoaching Heel je Gezondheid, praktijk voor Healing & ... 2 km Heel je Gezondheid, praktijk voor Healing & LifeCoaching
DiabetesNatuurlijk DiabetesNatuurlijk 2 km Bij DiabetesNatuurlijk ben je van harte welkom voor het behandelen van diabetes en m...
In My Hands In My Hands 2 km In My Hands is een Holistische massagepraktijk gevestigd in Driebergen. Een plek waar...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid