facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Engelage

Praktijk Engelage

Info

Praktijk voor shiatsu-therapie en dorn-methode in Almelo. Zeer effectief bij lage rugklachten,nek-en schouderklachten,hoofdpijnklachten en scheefstand in het bekken en beenlengteverschil.

Geschiedenis

Praktijk Engelage kan uitkomst bieden bij pijnen, door lokale pijnbestrijding en spierontspanning en het in balans brengen van het autonome zenuwstelsel (onderhoud ter voorkoming van chronische klachten). Praktijk Engelage kijkt verder dan mogelijke fysieke oorzaken en stelt een behandelplan op dat het beste resultaat geeft bij de pijnklachten.

Adres: Wedderborg 12, Almelo
Telefoonnummer: 0614679081
Stad: Almelo
Route: Wedderborg 12


Recensies
Hele fijne plek!! Wanneer je goed voor jezelf wil zorgen, is dit the place to be. Super lekkere massage gehad en een flinke verschuiving aan energie ondervonden. Wat een ervaring. Roel is amazing!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid