facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Ellen Waltmans. Praktijk voor sportmassage, do-In yoga en shiatsu.

Praktijk Ellen Waltmans. Praktijk voor sportmassage, do-In yoga en shiatsu.

Info

Praktijk voor Shiatsu therapie , do-in yoga en sportmassage.

Geschiedenis

Shiatsu is Japanse drukpuntmassage.De therpeut werkt op de energiebanen van het lichaam met als doel het natuurlijke evenwicht te herstellen. Het is een vorm van massage die het zelf genezend vermogen van het lichaam stimuleert.
De massage gebeurt over de kleding heen. Wanneer u langskomt voor een behandeling of ontspanningsmassage trek dan makkelijk zittende kleding aan.
Liever geen spijkerbroek.
Do- in zijn strekkingen, ademhaling- en zelfmassage technieken. Die er voor zorgen dat het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd, zodat je je gezonder en fitter voelt.



"U kunt bij mij in de praktijk terecht voor, onder andere, Shiatsu therapie, maar ook voor triggerpointtherapie, een sportmassage of een ontspanningsmassage. Samen gaan we opzoek naar de oorzaak van u klacht en proberen deze op te lossen. Kan ik u niet helpen dan zal ik u doorverwijzen naar een collega of andere discipline. Klantvriendelijkheid en integriteit staan bij mijhoog in het vaandel."
Adres: Achterweg 52, 3171 EA Poortugaal
Telefoonnummer: 0643174447
Stad: Poortugaal
Route: Achterweg 52
Postcode: 3171 EA


Recensies
Ellen is een kundig therapeut! Voor een ontspannings massage ben je aan t goede adres maar juist ook met klachten weet zij raad. Ze combineert massage zonodig met shiatsu en andere technieken.Voor mij geen fysio maar een behandeling bij Ellen! Angela
Inmiddels als ervaringsdeskundige van verschillende soorten massages en technieken, vind ik bij Ellen de meest effectieve resultaten. De aanpak in opbouw van de behandeling lijkt perfect voor mijn klachten en lichaam. Het is echter zo dat zij deze aanpak op het lichaam van de persoon voor haar afstemt. Alsof ze intuitief communiceert met mn lichaam. Haar kennis is eclectisch, uit meerdere professionele invalshoeken, wat de behandeling voor mij uniek maakt. Zeurende en wisselende nek/schouder/rugklachten kostten mij wekenlang bakken energie totdat ik weer naar Ellen ging. Ik heb er achteraf van geleerd, ik liet 4 wkn tussen de behandelingen. Te lang onnodig energie verspild. Binnen een half uur een combinatie van technieken toegepast te hebben in opbouwende volgorde terwijl ik denk: je moet op die en die plek steviger duwen, masseren...., eindigt ze met heel subtiele handelingen en voel ik het effect in mijn rug van stuitje t/m nek, mijn hele lijf en beleving. Zucht, alle beklemmingen, blokkades verdwenen! Morgen mag ik weer.....maar eigenlijk is het effect van vorige week nog in tact....een extraatje voor mijzelf dan maar. Van een dankbare cliënt
Afgelopen woensdag voor een sportmassage geweest. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van de masseuse en ook was deze massage ook zeer aangenaam! Ik heb gelijk weer een nieuwe afspraak gemaakt. Zeker aan te raden!
Zeer ervaren en vriendelijke therapeut met een schone en veilige praktijkruimte. Ze blinkt uit in kennis en vaardigheden waarbij ook haar empathisch vermogen in grote hoeveelheid aanwezig is.
Ik kom hier al jaren voor mijn Dystonie klachten, een aanrader !
Heel veel kennis en ervaring in huis. Combinatie van allerlei vaardigheden is zeer zeker een meerwaarde! Een echte aanrader dus.
Veel persoonlijke aandacht en zeer fijne helende massages. Fantastisch
Super tevreden!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid