facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Destina

Info

Ik geef (online) therapie aan o.a. vastgelopen (vermoedelijk) hoogbegaafden en gezinnen die hiermee te maken hebben. Ik ben ervaringsdeskundige en ken de weg met kuilen, bergen en obstakels.



"Ik bied therapie aan hoogbegaafde jongeren en volwassenen die vastgelopen zijn in hun studie of werk. Met name extreem hoogbegaafden vinden hun weg naar mijn praktijk. Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid mag ik dit werk doen en begrijp ik de onmacht en onbegrip waar vele hoogbegaafden mee te maken hebben. Bovenal doe ik mijn werk met veel passie en bewogenheid.Mijn werk kenmerkt zich meer door lichaamswerk en wat er in het gesprek gebeurt in het contact tussen mij en de cliënt en minder door het volgen van een vaste methode."
Adres: Brahmsstraat 14, 2807SN Gouda
Telefoonnummer: +31611764644
Stad: Gouda
Route: Brahmsstraat 14
Postcode: 2807SN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hoogbegaafd en trauma, Brainspotting Gouda, Hoogbegaafd moe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Graceful - Emotional freedom for the highly sensitive woman Graceful - Emotional freedom for the highly ... 895 meter Graceful is the coaching practice page of Martina Voorwinden, a Creatrix(r) Transform...
Praktijk Lief Lijf Praktijk Lief Lijf 3 km Gewoon 5 sterren waard
Hypnotherapie Blaauw Hypnotherapie Blaauw 4 km Ik was al jaren te zwaar, mijn hele leven aan de lijn gedaan. Vorig jaar begonnen met...
Recensies
Ik had al ervaring met coaching nog niet met brainspotting. Bij Ike kon ik mijn verhaal delen en samen met haar werken aan de ontwikkelingen die al gaande waren. Als je op zoek bent naar een fijne plek en iemand die ook de christelijke kant kent ben je bij Ike aan het juiste adres. Voor mijzelf heb ik na een aantal sessies een ander pad gekozen. Ik ben blij dat Ike een stukje heeft kunnen bijdragen aan mijn ontwikkeling. Het stukje brainspotting is zeer interessant en Ike begeleidt het proces zorgvuldig.
De weinige ervaring die ik met hulp zoeken heb was alleen maar negatief, omdat ik niet serieus genomen werd, niet begrepen werd en ook geen bruikbare handvatten kreeg. Bij Ike was dit allemaal wel het geval. Het was fijn om snel terecht te kunnen, omdat ik al een tijd vastzat met mijn studie. Ik heb alles kunnen vertellen, ook over andere onderwerpen; Ike zorgt voor een fijne en open sfeer. Het is een verademing om een keer echt gezien te worden.
Een poosje geleden heb ik een volledig online traject doorlopen bij Ike op aanraden van bekenden, en wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Ike kijkt echt naar wie je bent, en met behulp van innoverende technieken zoals brainspotting voelde de sessies verhelderend en veilig. Ik kan Ike absoluut aanraden.
Voor mijn opleiding tot Talentbegeleider moest ik verschillende situaties observeren waarin gewerkt wordt met hoogbegaafde kinderen of jongeren. Bij Ike was ik welkom. In overleg met verschillende cliënten mocht ik een aantal keren een therapiesessie meebeleven. Ik ben onder de indruk van de veilige sfeer die Ike creëert en de warme, betrokken luisterhouding die ze heeft. Het raakte me hoe zwaar het leven voor hoogbegaafden kan zijn. Wat is het dan bijzonder als je daarin bijgestaan kan worden door iemand als Ike, die je pijn meevoelt en op een professionele manier met je meeloopt op je zoektocht door dit leven. Meta van Veldhuizen
Ike vraagt niet perse naar een diagnose. Als de signalen voor uzelf of voor uw kind richting hoogbegaafdheid wijzen, kunnen we op basis van onze ervaringen aanbevelen om Ike een kans te geven. Haar professionele kijk op hoogbegaafde jongeren en gezin gaat ons zeker verder helpen. De praktijk ligt centraal, vlak bij treinstation in Gouda en is goed bereikbaar met de auto.
Ike is als therapeut voor mij een verademing. Binnen luttele minuten had ik al meteen door dat Ike mij en mijn verhalen begreep en dat we er samen mee aan de slag kunnen. Ook haar eerste webinar heeft me weer een hoop nieuwe inzichten gegeven!
Wat Ike doet krijgen weinigen voor elkaar bij mij. Ze prikt door me heen en doet dat op een hele bijzondere intense manier. Het voelt alsof ze een oprechte 'connectie' ziet als voorwaarde voor de therapie. Ik denk dat ze daar gelijk heeft en dat inderdaad onmisbaar is voor goede hulp als deze. Ze heeft veel positieve invloed gehad op mijn mentale leerweg de laatste weken en heeft die nog steeds. Een echte aanrader, voor iedereen die zichzelf wil leren kennen!
In de week van de hoogbegaafdheid heb ik deelgenomen aan de webinar van buitenbeentje naar gestrekt beentje. Ike is ontzettend duidelijk en geeft zo een goede voorbeelden, veel rakende herkenning. Het maakt me meer bewust van alle gedachten die zo snel en automatisch gaan. Het heeft me geholpen om bezig te gaan met de toegestane en niet toegestane delen.
Onze dochter is uitzonderlijk hoogbegaafd en was compleet vastgelopen. Zowel privé als in het onderwijs. Vele therapieën volgden maar niets hielp haar. In mijn wanhopige zoektocht kwam ik bij Ike uit. Onze dochter had direct een klik met Ike en wij ook. Zij is haar redding! Had direct de vinger op de zere plek! Ook als gezin hebben we regelmatig sessies. Wat Ike bij onze dochter al heeft bereikt was nog niemand eerder gelukt! Ook tijdens de Corona tijd kunnen de sessies gelukkig gewoon doorgaan. Ike is heel professioneel en een heel warme persoonlijkheid!
Ook in coronatijd vindt Ike Smits creatieve manieren om toch in contact te blijven met haar doelgroep. Haar online webinar van 8 maart 2021 was een leerzaam, herkenbaar en boeiend verhaal, waarbij ze het publiek persoonlijk wist aan te spreken. Haar eigen levenservaringen zijn daarbij zeer ondersteunend en weten de luisteraar op z'n gemak te stellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid