facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk de Levensboom

Praktijk de Levensboom

Info

Energetische praktijk voor holistische therapie, bijlessen (onderwijsbegeleiding), coaching, healing en bewustwording.



"Praktijk voor acupunctuur, voedingsleer en energetische therapie. Behandeling vanuit de traditionele Chinese geneeskunde."
Adres: Noorderhaven 99, 8861 AM Harlingen
Telefoonnummer: 0630804171
Stad: Harlingen
Route: Noorderhaven 99
Postcode: 8861 AM


Recensies
De acupunctuur sessies bij Robin waren heel fijn en heeft mij veel opgeleverd. Robin is een hele lieve en kundige man, die goed naar je luistert, hij legt alles heel duidelijk en mooi uit. Hij heeft mij mooie inzichten meegegeven over de TCM en over het leven, waar ik veel aan heb.
Wat ben ik blij dat ik in contact ben gekomen met Robin. Heeft me enorm geholpen met mijn klachten en een luisterend oor geboden. Heb veel minder stress, hormonen zijn in balans,slaap veel beter, minder geen ontstekingen meer. Ook heeft hij mijn man geholpen om van het roken af te komen. Een echte aanrader. Robin bedankt voor al je goede zorgen!!!
Ik heb bij Robin gebruik gemaakt van de acupunctuur die mij heeft geholpen om te stoppen met roken. Heel bizar maar het werkt echt! Het moment dat ik naar buiten stapte gewoon geen behoefte meer gehad aan een sigaret terwijl ik normaal gesproken minimaal 20 op een dag rookte. Ik zal Robin zeker aanbevelen bij mensen die graag willen stoppen met roken zonder er enige moeite voor hoeven doen.
Robin is een lieve, kundige acupuncturist, die zijn patiënten heel serieus neemt. Bij mijn probleem zocht hij in zijn vrije tijd zelfs nog meer info om mij nóg beter te kunnen helpen, wat ik zeer bijzonder vind. Daarnaast merk je dat de naalden hun werk prima doen, en daar ben ik enorm blij om!
Robin stelt je op je gemak en luistert oprecht naar je klachten. Hij pakt snel de kern van je probleem op en doorziet waar je klachten vandaan komen. Hij is gedreven en doet alle moeite om de best werkende behandeling voor jou samen te stellen. Hierbij worden verschillende aspecten van de Chinese geneeskunde gecombineerd. Kennis en kunde staan bij Robin hoog in het vaandel en dit merk je ook, Robin neemt de tijd voor jou. Hij geeft je bovendien zeer waardevolle tips mee voor thuis. Ik raad deze praktijk enorm aan. Robin heeft mij enorm geholpen.
Vanaf ons eerste bezoek aan Robin zijn meerdere leden binnen ons gezin zo enorm vooruit gegaan, zowel in fysieke gezondheid, als in emotionele balans door energetische ballast weg te werken en weer gronding en rust in het lijf terug te krijgen. Onze 'wonderdokter' waar wij met regelmaat even naar terugkeren wanneer we merken dat de balans hersteld moet worden. Robin heeft ontzettend veel kennis over de Chinese geneeskunde, acupunctuur, voeding en de verbinding tussen lichaam en geest. Weet feilloos te achterhalen wat er aan de hand is en kan dit ook heel begrijpelijk en tastbaar terug vertalen naar jouw klachten en waar je tegenaan loopt. Wij zijn blij en ontzettend dankbaar dat iemand ons ooit Robin heeft aangeraden en daarom doen wij dit nu dan ook met veel plezier voor Robin en voor iedereen die baat kan hebben bij een bezoek aan deze bijzondere, lieve en kundige acupuncturist/ energetisch therapeut.
Robin is een hele rustige, vriendelijke en behulpzame acupuncturist. Hij luistert naar je klachten en vraagt door. Kijkt niet alleen naar je klachten, maar ook achterliggende problematiek en jou als persoon. Dit neemt hij ook mee in het zetten van de naalden, waardoor je wordt geprikt voor de klachten waarvoor je in eerste instantie bij hem komt, maar ook klachten die daarachter schuilgaan. Erg professioneel! Daarnaast is hij ook altijd op zoek naar extra cursussen en trainingen om zijn expertise te verbreden, waardoor je de best mogelijke natuurlijke zorg krijgt. Aansluitend bij het zetten van naalden krijg je advies over hoe je het beste, op een natuurlijke en andere manier, goed en gezond voor je lichaam kan zorgen Mocht je op zoek zijn naar een prettige acupuncturist, met professionele, maar ook persoonlijke omgang, dan is Robin echt een aanrader!
Meer dan 5 sterren! Robin op aanraden van een vriendin opgezocht en met succes. Geholpen met/tegen klachten waar ik al erg lang mee liep en als 'normaal' beschouwde. Oa pijnklachten in mn rug waar ik al 20 jaar mee loop zijn na 1 of 2 sessies grotendeels weg. Kan het eigenlijk nog niet geloven. Gaan zien hoe dit zich de komende tijd houdt :- . Verder brengt Robin waardevolle lessen over gezond leven/voeding/way of life. Veel nieuwe inzichten die je helpen buigen in gewoontes die je moeilijk afleert. Het is meer dan een sessie, hij heeft je echt wat te vertellen en bij hem mag je zijn'. Buitengewoon prettig en professioneel en kundig persoon. Robin ik ben fan!
Op aanraden van m'n homeopaat naar Robin gegaan voor acupunctuur. Ik ben zeer tevreden en voel me serieus genomen. Robin heeft veel kennis in huis en weet duidelijk uit te leggen waarom ie doet wat ie doet. Bedankt en ga zo door!
Robin heb ik leren kennen als een rustige, evenwichtige therapeut. Ik voelde me bij hem direct op mijn gemak, in vertrouwde handen. Ondanks dat zijn praktijk anderhalf uur rijden is van mijn woonplaats, rijd ik die afstand met plezier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid