facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk De Bergweg

Info

Praktijk voor counseling en integratieve psychotherapie



"De BergWeg staat voor de weg die de cliënt gaat tijdens het therapieproces. Soms is het een makkelijke weg, soms een bijna onbegaanbare met vele hindernissen. Soms is de weg al van ver te zien, soms is de weg nauwelijks te herkennen, of zelfs helemaal uit het zicht.Soms sta je stil op je weg, om te kiezen welke kant je op wil, of wil je achterom kijken, om te zien welk traject je al afgelegd hebt. Soms is het nodig om een stukje terug te gaan, omdat je jouw weg kwijt bent. Je weet wel waar je uit wil komen het doel dat je wil bereiken.Het valt me op dat de berg vaak als metafoor voor de klacht of het probleem gebruikt wordt tijdens therapiesessies.In dat geval is het doel dat aan het eind van de therapie de “berg weg” is."
Adres:
Telefoonnummer: 06-15555114
Stad: Maasdijk


Recensies
Tijdens een burn out bij Lonnie terecht gekomen. Ik heb dit als zeer prettig ervaren, afgestemd op mijn tempo. We hebben diep gegraven, maar de kern is bereikt met huilen en lachen. Ik voel me rustiger, sta sterk in mijn schoenen en geef mijn eigen grenzen steeds beter aan. Al met al ben ik heeeeeel blij met Lonnie van Praktijk de Bergweg.
Zeer tevreden over hoe Lonnie mij heeft geholpen. Met een traan en een lach!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid