facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Bouman

Praktijk Bouman

Info

Apotheekhoudende huisartspraktijk

Geschiedenis

Huisarts Apotheek Bloedafnames Praktijkondersteuner

Adres: Fortuijnplein 25a, 2964BE Groot-Ammers
Telefoonnummer: 0184661261
Stad: Groot-Ammers
Route: Fortuijnplein 25a
Postcode: 2964BE


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 12:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: gezondheidscentrum groot-ammers, Bloedprikken groot ammers, Bouman -- Eerbeek, Dokter Bouma, Huisartsen Eerbeek, Dr Bouwman
Recensies
Door dhr geholpen op huisartsen post. Vond hem zo wazig. Dat ik besloot recensies op te zoeken en te plaatsen. Dochter heeft de gehele dag gespuugd, houdt niks binnen heel veel last van buikpijn. stelt vragen aan een 6 jarige dat ik denk hoe dan?! Urine uitslag is positief en zit wat bloed in. Maar geen kuur mee gekregen heel vaag. Zowel gesprek als onderzoek/ consult. Mijn vragen werden zeer oppervlakkig beantwoord. Ik denk dat meneer met pensioen moet. Of iets anders moet zoeken qua beroep.
Om een afspraak in te dienen mag niet omdat ik 2 keer niet op me afspraak ben gekomen graag andere arts
Heeft nooit tijd te kort open geen afspraken vooruit kunnen maken
Doktersassistente zei dat ik op een website moest kijken wat de oorzaak van mijn klachten zou kunnen zijn ipv helpen
Onvriendelijke receptioniste/dokters assistent. Verschrikkelijk inflexibel. Dokter denkt wel erg makkelijk over dingen en is niet geïnteresseerd. Welke arts is maar 21 uur open? De manier van ‘afspraken’ maken is onredelijk en niet van deze tijd. Zorg op zijn minst dat mensen hun medicijnen kunnen ophalen op ‘normale’ tijden, desnoods via een automaat. Ik ben overgestapt naar een nieuwe arts en adviseer iedereen dat te doen.
De dokter zelf is wel echt geïnteresseerd in hoe je je voelt. Maar kijkt al gauw zoals de meeste naar andere oorzaken als de bloedwaardes kloppen. Verder komt hij 10 minuten op zijn minst later binnen dan de spreekuur begonnen is terwijl het spreekuur al half uur voor openingstijd vol is. Het loopt altijd uit en is echt wachten geblazen als je niet optijd bent. De apotheek is goed georganiseerd, maar je krijgt echt niet meer mee dan voor 2 maanden aan medicatie, echt waardeloos. Verder zijn de tijden om te lachen. Vrijwel nauwelijks open op een dag en je moet je afspraak voor 9 uur doorgebeld hebben voor die dag. Ook geen vooruitplanningen. Heeft mij al genoeg vrije dagen en geld gekost om überhaupt bij de dokter te komen laat staan de medische kosten. En reken maar niet op dat je in de vakantie langskan want hij is elke vakantie weg. Al met al voor iemand met een normale 40 urige werkweek is het vrijwel niet te doen om naar de dokter te gaan. Anders zou het nog gaan.
Onvriendelijk en niet mee denkend... Klachten worden niet aangehoord en je word regelmatig geweigerd voor behandeling. Dokter komt te laat op zijn eigen spreek uur en stelt regelmatig foute diagnoses. foute declaraties waar je achteraan moet gaan en pas na 2 maanden gehoor aan willen geven als je meerdere emails heb verstuurd.
Geen goede huisarts. Mijn schoonmoeder heeft hij rond laten lopen met een gebroken schouder, dit was volgens hem ontstoken: slik maar wat antibiotica. Mijn partner heeft 2 jaar rondgelopen met versleten ruggenwervels waarbij dr. Bouman zei; niks te zien op de röntgenfoto. Niet meedenkend of klantvriendelijk. Komst van dr. Van Zanten brengt hopelijk wat meer professionaliteit in deze praktijk.
Drama het is onmogelijk om een ​​afspraak te maken met een arts met pijn. Ik dien een formele klacht in. De slechtste ontvangst
Zeer ontvriendelijk. Word gewoon niet naar je geluisterd. Agenda is altijd vol. Dokter komt vaak telaat. Kortom tijd voor een nieuwe dokter. Die tijden van taams... daar kunnen jullie nog een hoop van leren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid