facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk BodySwitch Gilze-Rijen

Praktijk BodySwitch Gilze-Rijen

Info

Sabine Slob - Orthomoleculair therapeut; expertise hormonen, darm- en spijsverteringsklachten, LBA. Praktijk in Rijen.

Geschiedenis

Orthomoleculaire therapie is de basis bij OrthoVivo; heel kort samengevat betekent orthomoleculaire therapie dat je advies krijgt over ‘optimale voeding’, aangevuld met uitgebalanceerde hoeveelheden vitamines, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren.
Orthomoleculaire therapie is het antwoord op relatieve voedingstekorten. Dat zijn tekorten die ontstaan door een ontoereikend voedingspatroon over langere tijd. Dit speelt bijvoorbeeld een rol bij degeneratie- en welvaartsziekten. Goede voeding versterkt het immuunsysteem en biedt het lichaam alle benodigde stoffen om goed te functioneren en fit te blijven.

Om voedingstekorten op te sporen wordt bij OrthoVivo gewerkt met Levend bloed analyse. Dit is een methode om vooral de kwaliteit van het bloed in levende toestand te bestuderen en vormt daarmee een interessante aanvulling op de klassieke bloedanalyse. Beide analyses worden in de praktijk uitgevoerd.

Metabolic Balance® is een stofwisselingsprogramma. Op basis van 34 bloedwaardes wordt er een persoonlijke voedingsplan voor je samengesteld die je stofwisseling en je gewicht reguleert.

Adres: Marga Klompélaan 31, 5122 BN Rijen
Telefoonnummer: 0616007103
Stad: Rijen
Route: Marga Klompélaan 31
Postcode: 5122 BN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voedingscoach Hanny Voedingscoach Hanny 760 meter De goede manier van afvallen is goed eten en kijken wat je eet, zonder shakes en ande...
Who-Cares Who-Cares 967 meter Ik bied persoonlijke begeleiding in de breedste zin van het woord. Van wekelijks een ...
fit20 Rijen fit20 Rijen 1 km Zeer tevreden over deze manier van sporten. Erg fijn en persoonlijk, wel zwaar maar d...
Love FitFood Love FitFood 1 km Krijg het lichaam waar je van houdt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid