facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Ayna - Specialist in gezondheidszorg

Praktijk Ayna - Specialist in gezondheidszorg

Info

Een andere kijk op het stellen van diagnoses en de behandeling van fysieke en mentale klachten.

Geschiedenis

Welkom bij Praktijk-Ayna

Ik werk in mijn praktijk vanuit de visie dat er een relatie bestaat tussen gewrichten en organen. Bij disbalans van het lichaam kunnen zich klachten ontwikkelen met verstrekkende gevolgen.

U kunt bij Praktijk-Ayna terecht voor een breed scala aan klachten, zoals spier- en gewrichtspijnen, blessures, ontstekingen, artrose, astma en bronchitis, hoofdpijnen/migraine, darmklachten, lichamelijke klachten als gevolg van een burn-out- en stress, rsi, etc.
Verschil met andere therapieën

De reguliere gezondheidszorg gaat zich steeds meer richten op één deel van het lichaam. Daarmee bestaat het risico dat men het overzicht kwijtraakt, dus de onderlinge samenwerking van al die delen.

Als life-style coach, met disciplines in de Natuurgeneeskunde en Osteopatische technieken, kijk ik juist naar eenheid en probeer te achterhalen waar die samenwerking niet goed verloopt. Door dat te verbeteren kan het lichaam zichzelf weer herstellen.

De reguliere gezondheidszorg gaat zich steeds meer richten op één deel van het lichaam. Daarmee bestaat ook het risico dat men het overzicht kwijtraakt in de onderlinge samenwerking van al die delen. Als life-style coach, met disciplines in Natuurgeneeskunde en Osteopatische technieken kijk ik juist naar eenheid en probeert te achterhalen waar die samenwerking niet goed verloopt. Door deze eenheid te verbeteren kan het lichaam zichzelf weer herstellen.

Osteopatische technieken

Integrated Techniques is een innoverende richting binnen de Osteopathie, en gaat van de gedachte uit dat het menselijk lichaam een eenheid is, wat bestaat uit onderlinge systemen die elkaar in evenwicht houden. Bij een gezond lichaam is er een balans, echter is het evenwicht verstoord door b.v. ziekte of operatie, stress of een geboorteproblematiek dan ontstaan er disfuncties. Het lichaam heeft dan hulp nodig. De beweeglijkheid van de gewrichten(pariëtaal systeem) geeft hierbij veel informatie over de vitaliteit en de beweeglijkheid (visceraal systeem) van de organen.
Als Integrated Osteopatic Therapist ben ik opgeleid om op zoek te gaan naar de oorzaak van een klacht. Ik onderzoek niet alleen de regio waar de klacht optreed maar het gehele lichaam en ga daar aan het werk waar ik de oorzaak aantref. Kortom een andere kijk op het stellen van diagnose en het behandelen van fysieke- en mentale problemen.


Life-style Coaching

Als life style coach geef ik adviezen om een balans te creëren tussen werk, leefstijl en persoonlijke ontwikkeling. Lichamelijke klachten worden benaderd vanuit de totaliteit, dus vanuit mentale, en emotionele aspecten van de persoonlijkheid, ook kan het zijn dat klachten ontstaan door een disbalans in leefstijl en/of voeding.
Alle therapievormen bij Praktijk Ayna zijn geschikt voor jong en oud, dus ook kinderen, baby’s en sporters.
Afhankelijk van de klacht wordt, in overleg met u, de meest geschikte behandelmethode besproken.

Adres: Kerkenland 7, 8081WD Elburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0525-685783
Stad: Elburg
Route: Kerkenland 7
Postcode: 8081WD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Passion to Care Passion to Care 626 meter Individuele / groepsbegeleiding bij cliënten met verschillende problematiek en-/of be...
SWM SWM 681 meter Ik ben professioneel, NGS gekwalificeerd sportmasseur (ervaring op top nivo) en geef ...
Josje Rink Massagetherapie en Coaching Josje Rink Massagetherapie en Coaching 779 meter Wanneer je naar Josje gaat en je stelt jezelf open zul je helen. Het zijn haar woorde...
Triggerpoint Reset Triggerpoint Reset 2 km Mijn naam is Jan Willem van Deutekom. Ik heb jaren last gehad van lage rugklachten, ...
A.Vogel Nederland A.Vogel Nederland 2 km “Gezondheid is leven in harmonie met de natuur” Alfred Vogel (1902 – 1996) www.avogel...
Biohorma Biohorma 2 km Ik gebruik al jaren Herbamara en sinds een paar jaar idem maar pittig pikant. Heerlij...
Recensies
Ik en mijn gezin hebben al veel baat gehad bij onze bezoeken aan Albert. Iemand die heel goed luistert en je helpt een goede kijk op sitaties te hebben zodat je er ook zelf mee aan de slag kunt gaan. Ook bij de behandeling voel je pijn verlichting en goede doorstroming. Wij kunnen praktijk Ayna zeker aan iedereen aanbevelen!
Ik voel mij een ander mens wanneer ik een behandeling heb gehad. Lichamelijke klachten waar ik aan gewend was zijn verdwenen. Verandering van leefstijl en voeding hebben mij tot een ander mens gemaakt. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid