facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk & Atelier voor Kunstzinnig Coachen

Praktijk & Atelier voor Kunstzinnig Coachen

Info

Als beeldend kunstenaar en kunstzinnig dynamisch coach neem ik je mee op een creatieve reis vanuit verbinding met je hart. Een ontdekkingsreis naar de kern van wie je bent.

Geschiedenis

Kunstzinnig Dynamisch Coachen.
Jezelf beter leren kennen, begrijpen en ontwikkelen. Vanuit creatie, verbeelding, beweging, muziek, verstilling en ontspanning. Het gaat hierbij niet om creatief, maar om authentiek zijn en het op gang brengen van een innerlijk veranderingsproces. Naast het inzicht gevende gesprek helpen kunstzinnige oefeningen met o.a. krijt, verf en klei daarbij

Ruimte maken voor jezelf, voor wat jij nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen, je talenten verder te ontdekken en het leven te leiden dat je voor jezelf wenst. In verbinding met jezelf, in interactie met de ander.

Voor individuen (jongeren en volwassenen) en teams geef ik coaching sessies, kunstzinnige workshops en cursussen. O.a. in Amersfoort en de Betuwe.

Stressreductie, balans en innerlijke rust vinden, bewustwording, zelfvertrouwen, omgaan met emoties en ingrijpende levensgebeurtenissen, grenzen stellen, depressie en burnout zijn thema’s die vaak terugkeren. Voor mensen die zelf in de gezondheidszorg werken en behoefte hebben aan begeleiding bij ontwikkelingsprocessen lever ik maatwerk en geef ik o.a. intervisie en nascholingen voor huisartsen; altijd i.s.m. een EKC-er.

-----------------------------------------------------------
Meer informatie & contact:
Danielle Jaspers
[email protected]
00 31 6 53867953
www.kunstzinnigcoachen.nl

Adres: Ommerenveldseweg 13, 4032NA Ommeren
Telefoonnummer: 06-53867953
Stad: Ommeren
Route: Ommerenveldseweg 13
Postcode: 4032NA



op zoek naar gerelateerd: De Kleine Tiki, Kunstzinnige counseling opleiding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid