facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Andersopvoeden te Rotsterhaule

Praktijk Andersopvoeden te Rotsterhaule

Info

Praktijk voor psychosociale therapie, spel,- en tekentherapie, ouderbegeleiding en EMDR vanaf 0 jaar. Gecontracteerde specialistische jeugdhulpaanbieder verwijzing met en zonder huisarts mogelijk.

Geschiedenis

Ik werk met kinderen en volwassenen die niet lekker in hun vel zitten. Ook kan ik als Kindbehartiger bij echtscheiding behulpzaam zijn. Daarnaast geef ik meerder vormen van therapie en EMDR, alles maatwerk.



"Therapie vanaf 0 jaar"
Adres: prinses marjkeweg 9, 8463 vj Rotsterhaule
Telefoonnummer: 0513-551950
Stad: Rotsterhaule
Route: prinses marjkeweg 9
Postcode: 8463 vj


Recensies
Ik ben bij Anders Opvoeden terecht gekomen na 9 jaar hulpverlening in de GGZ. Wat ik fijn vind aan praktijk Anders Opvoeden is dat ik 1 therapeut heb Dolly die het gehele traject bij mij blijft. Dolly heeft mij het afgelopen jaar enorm geholpen mijn trauma's te verwerken door middel van EMDR therapie en haar persoonlijke aandacht. Wat ik fijn vind aan Dolly is dat ze goed kijkt naar wat ik nodig heb tijdens de sessies, maar ook buiten de sessies om is ze goed te bereiken. Ze neemt echt de tijd voor mij waardoor ik haar vertrouw. Dolly kijkt naar mij als geheel: dus niet alleen naar mijn geestelijke gesteldheid, maar ook naar wat ik lichamelijk nodig heb. Ik heb ontzettend veel stappen gemaakt in Dolly haar praktijk Anders Opvoeden en daar ben ik ontzettend trots op! Dankjewel Dolly!
Dolly is super fijn en betrouwbaar, je kan alles delen met haar. Als je problemen hebt met jezelf of in je leefomgeving helpt ze je er altijd weer bovenuit.
Dolly heeft ons enorm geholpen met een grote angst van onze oudste dochter. Ze nam alle tijd om haar te leren kennen en haar vertrouwen te winnen. En na een aantal behandelingen was onze dochter van haar angst af! Daar zijn wij enorm blij mee. Bedankt, Dolly!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid