facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Anchor

Praktijk Anchor

Info

Krachtige therapie en voeding met gebruik van producten uit de natuur gericht op snel en direct herstel en stimuleren van het zelfherstellend vermogen

Geschiedenis

Praktijk ANCHOR is een praktijk voor Natuurgeneeskunde die werkt met een unieke combinatie van werkvormen voor behandeling van chronisch zieken als mensen met MS, reuma, migraine, chronisch vermoeidheidssyndroom en andere ziektes. Behandeling van een burn-out of bijv. slaapproblemen alsmede fysieke (pijn)klachten/blessures zijn goed mogelijk. Werkvormen die aan de basis staan:
• Voetreflextherapie
• Resonantietherapie met de multiwave
• Orthomoleculaire geneeskunde
• Energetische Structurele Balans
• Quantum Biofeedbacktechnologie
Het is een unieke combinatie van werkvormen, ze werken krachtig en snel en bevorderen het zelfherstellend vermogen. Ook zijn aanvullende werkvormen mogelijk ter ondersteuning waarbij inzet van de patiënt een belangrijke rol speelt, uiteraard altijd in overleg. Aangesloten bij de MBOG en de BATC, veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) de behandeling.

Adres: Watersnip 3, 7462ZS Rijssen
Telefoonnummer: 0548-763829
Stad: Rijssen
Route: Watersnip 3
Postcode: 7462ZS


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 20:30
Dinsdag: 09:30 - 12:30
Woensdag: 10:30 - 20:30

Recensies
Ga ikzrlf 1maal per maand of 5 weken geen voor m'n onderhoudsbeurt van m'n Multiple Scleroses,Arjan doet een goede voetreflex terwijl ik aan de multiwave machine m'n tuneup noem ik het krijg,Ik geloof dat ik hierdoor samen met m'n yoga en acupunctuur en zwemmen nog steeds m'n ms aardig stabiel kan houden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid