facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Ancell

Info

Praktijk Ancell

Touch of Matrix Therapie

Regenesis Therapie Healing & Coaching

Acces the Bars

Voor herstel en onderhoud van je gezondheid en welzijn.

Geschiedenis

Blue dot energie:

De Blue Dot Energy methode is een unieke methode om ons zelfhelend vermogen aanzienlijk te versterken en te versnellen en zieke cellen te regenereren naar gezonde cellen.
Het is de oer-energie die zich als blauwe stipjes (Blue Dots) in onze celkern bevindt en die door de foetus word gebruikt om zichzelf te scheppen.

Een beoefenaar leert deze "Blue Dot Energy" in de cellen van zijn eigen lichaam weer te activeren om energie blokkades die zich als ziekten manifesteren op te lossen en zieke cellen te regenereren naar gezonde cellen.
Door middel van lichte aanrakingstechnieken word jou zelfhelend vermogen aan gezet.
De behandelaar werkt als een soort startkabel.
Je geneest dus jezelf!

Oerkracht van Blue Dot energy:

De levensenergie ( Ki) is de energie die in alle Healing methoden wordt gebruikt.
Naast de levensenergie is het gebruik van de onze eigen oer-energie in onze cellen (DNA) een extra krachtige toevoeging in het helings proces.
Robert Rasmusson (ontdekker) zegt hierover: "de Blue Dot Energy in de cellen kan niet verwoest worden als ze weer geactiveerd zijn. Ze zijn juist in staat zieke cellen te re-genereren zodat het lichaam zich blijvend kan herstellen".

Unieke blauwdruk:

De Blue Dot Energy is dezelfde energie die door sommige organismen wordt gebruikt om een nieuw lichaamsdeel te scheppen.
Wilhelm Reich beschreef in 1945 deze energie als "kleine blauwe stipjes" binnen in elke celkern.
In het midden van de jaren 70 van de vorige eeuw, breidde een groep wetenschappers het werk van Reich uit door het regeneratieve vermogen van kleine soorten salamanders en zeesterren te bestuderen.
Met behulp van gevoelige elektronische apparatuur ontdekten zij een meetbaar energieveld dat in het lichaam aanwezig was terwijl de organismen een nieuw lichaamsdeel aan 't her-scheppen (Re-genesis) waren.

Het lichaam heeft een buitengewone capaciteit om zichzelf te genezen en Regenesis-Therapie biedt hulp om dit proces extra te activeren.
Het gaat aanzienlijk verder dan alleen beenderen en wervels corrigeren.
De kracht van de behandeling zit in het omzetten van structuren in onze cellen op alle niveau's mentaal, emotioneel en spiritueel.

Adres: Stuur een bericht of bel Praktijk Ancell, 3892 XL Zeewolde
Telefoonnummer: 0623657471
Stad: Zeewolde
Route: Stuur een bericht of bel Praktijk Ancell
Postcode: 3892 XL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vita Opleidingen B.V. Vita Opleidingen B.V. 342 meter Een heel erg goed en betrokken opleidingscentrum. Van ons krijgen ze al jaren een di...
Praktijk Purusha Praktijk Purusha 478 meter Een aantal hele prettige sessies gehad bij Ursula. Ze heeft mij geholpen om dichter b...
Kambo Love Kambo Love 1 km Eerste keer Kambo gedaan bij deze twee hele lieve mensen. Ik ging redelijk nerveus di...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid