facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk ABC

Praktijk ABC

Info

Praktijk ABC is een praktijk voor onderzoek en begeleiding van kinderen met leer-, gedrag- of opvoedingsproblemen.

Geschiedenis

Praktijk ABC is een kleinschalige praktijk voor onderzoek en begeleiding van kinderen met leer-, gedrag- of opvoedingsproblemen. Deze problemen kunnen bijvoorbeeld thuis of op school bestaan. Denk hierbij onder andere aan dyslexie, dyscalculie, AD(H)D, autisme, hoogbegaafdheid en faalangst.
De kindertijd en puberteit zijn belangrijke periodes waar kinderen zo probleemloos mogelijk doorheen moeten komen. Hier proberen wij een steentje aan bij te dragen. Dit doen wij door onderzoek te doen naar de problematiek en hierna geschikte begeleiding op te starten, waarbij het kind centraal staat.

Praktijk ABC is gelegen in Etten-Leur aan het Van Bergenplein. In de praktijk werken enthousiaste mensen die met veel liefde en plezier kinderen onderzoeken en begeleiden.

Adres: Van Bergenplein 13a, 4871 CD Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 076-7507337
Stad: Etten-Leur
Route: Van Bergenplein 13a
Postcode: 4871 CD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
centrumFIT centrumFIT 2 km Ben met rugklachten als een eend bij CentrumFIT naar binnen gewaggeld en na slechts t...
Rien Heeren Schoentechniek VOF - Podologie Rien Heeren Schoentechniek VOF - Podologie 3 km Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van steunzolen en orthopedische onderwerk...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid