facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PragtPlaatjes Fotografie

PragtPlaatjes Fotografie

Info

PragtPlaatjes Fotografie: Gespecialiseerd in Websitefotografie, Portretten, Profielfoto's voor b.v. Linkedin en Reportages. Fotoshoot met familie, vrienden of collega’s behoort ook tot de mogelijkheden. Mijn werk is minimalistisch, puur en expressief!



"Foto's die raken, daar zit de kracht van mijn fotografie!Op zoek naar heldere en professionele foto’s voor op je website waarmee jij je onderscheidt van al die anderen? Een mooi portret voor zakelijk of privé of pakkende profielfoto? Of een reportage voor in een vakblad? Ik maak beelden die echt iets over jou vertellen, jouw verhaal!Mijn naam is Elise Pragt en ik help jou aan foto’s die in één oogopslag laten zien wie jij bent, wat je te bieden hebt en waar je voor staat. Dáárin zit de kracht van mijn fotografie!"
Adres: Stelmaker 23, 9321 KG Peize
Telefoonnummer: 06-10040865
Stad: Peize
Route: Stelmaker 23
Postcode: 9321 KG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alfred Oosterman Fotografie Alfred Oosterman Fotografie 1 km Hele mooie ervaring gehad bij het maken van een foto voor ons 40-jarig huwelijk. Het ...
Recensies
Elise heeft verschillende keren mijn profielfoto voor sociale media gemaakt. En onlangs ook foto's voor mijn nieuwe site. Het is wel duidelijk: ik ben erg enthousiast over haar zorgvuldige werkwijze en mooie foto's!
Pragt Plaatjes is even wat anders dan een paar plaatjes voor op m'n website. Gewoon even googelen en klaar, dacht ik. Met elise heb ik de fotos die ik wil. Persoonlijk, doeltreffend en uitnodigend. Precies wat ik nodig heb en wat me is geadviseerd door internetmarketeers. Elise maakt wat je vraag en zorgt ervoor dat je ontspannen als jezelf op het pragtplaatje komt. Een aanwinst voor mn website. Met plezier gemaakt voor een tarief waar iedere ondernemer geen punt van mag maken.
"Wees vooral jezelf", was Elise's Pragt advies voor de fotoshoot. Ik was erg gespannen voor de sessie, maar Elise wist mij zodanig op mijn gemak te stellen, dat ik helemaal mezelf kon zijn, terwijl de camera op me gericht was. Het resultaat was een serie prachtige foto's voor mijn website en social media. Echt een aanrader als je mooie foto's wilt voor je bedrijf, waar jouw kernkwaliteiten tot uiting komen. Elise denkt mee en geeft hele bruikbare adviezen.
Een ontspannen en plezierige dag gehad. Elise is een fijne fotograaf die samen met je kijkt, wat het beste bij je past.
Elise wist mij ontspannen op de 'gevoelige plaat' te zetten. Dat is knap, want ik had echt cameravrees. Zodra een camera op mij gericht werd, ging ik meteen gespannen kijken. Elise wist mij met haar rust en juiste opmerkingen terug te loodsen naar mijn natuurlijke ontspanning.
Elise is uiterst zorgvuldig, van begin tot het einde van het traject. Ik vond het moeilijk om een portret te kiezen, dus ik was erg blij dat zij mij al suggesties gaf. Normaal gesproken ben ik erg gespannen als ik word gefotografeerd, maar Elise wist mij echt te ontdooien en af te leiden. Veel dank, Elise! Ik ben superblij met de portretfoto's en mijn omgeving geeft me vaak complimenten.
Elise staat voor kwaliteit en professionaliteit. Met haar creatieve inslag, een groot gevoel voor compositie en oog voor detail levert Elise werkelijk pragt-plaatjes! Ze legt veel zorg en aandacht in haar werk, ook in de nabewerking van de foto’s. Het is heel fijn met haar samenwerken waardoor er mooie dingen tot stand komen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid