facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prada

Prada
"Sinonimo di stile all’avanguardia, Prada nasce nel 1913 a Milano come esclusiva boutique di articoli e accessori da viaggio realizzati in materiali lussuosi con tecniche sofisticate. Oggi, all'interno dell’outlet Prada Levanella sarà possibile trovare un'esclusiva selezione di capi di abbigliamento, borse e accessori dalle collezioni Prada Uomo e Donna."
Adres: Stadsweide 308 , Roermond 6041 TD, NL
Telefoonnummer: 0475 310 069
Stad: Roermond
Route: Stadsweide 308
Postcode: 6041 TD



op zoek naar gerelateerd: prada bags, prada schoenen, prada sale, prada shoes, prada online shop nederland, prada tas, prada clothing, prada wiki
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wellensteyn Wellensteyn 24 meter 1 ster voor het chagerijn achter de kassa
Polo Ralph Lauren Polo Ralph Lauren 46 meter Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, lange wachtrijen bij de pashokjes...
Le Creuset Le Creuset 109 meter Erg mooi materiaal, goede kwaliteit, maar het meeste is 'made in China', en daarom vi...
Escada Escada 111 meter Vertaald door Google We sloten 10 minuten voor 20.00 uur, ik wilde heel graag een jas...
Mustang Mustang 113 meter Helpen je graag. Vorig jaar 2 broeken gekocht voor € 100,00, helaas deze actie nu nie...
Recensies
Mooie tas uitgezocht voor mijn verjaardag bij Prada. Maar daar stopt het plezier. De medewerkers aan de kassa, zijn BIJZONDER onvriendelijk! Negeren je gewoon, alsof je blij mag zijn dat je mag betalen! Er was maar 1 kassa open, er stonden 3 medewerkers achter de kassa, die ons en de klanten na ons, gewoon negeerden! Ook deden alsof ze niets hoorden, toen we netjes vroegen of er misschien nog een kassa open kon! Wat een arrogantie van het wínkelpersoneel van een Prada shop! We stonden op het punt te vertrekken. Als het aan mijn man gelegen had, waren we al eerder weggegaan. Maar uitéindelijk mochten we betalen! Hoera
Slechtste service ooit. Voor een high end winkel verwacht je wel een goede service en klantvriendelijkheid. Geen van beide is hier sprake van. Personeel zeggen geen woord bij binnenkomst. Wanneer ze helpen zijn ze zeer ongeïnteresseerd met een lang gezicht. Door deze service wil je niks meer kopen.
Ze nemen echt NOOIT hun telefoon op, ik bel letterlijk elke dag, ook nog eens een week lang. Zo druk kan het niet zijn dat je letterlijk geen enkel keer de telefoon kan opnemen. Als mensen bellen, dan bellen ze niet voor de lol maar om iets te vragen. Zo belachelijk en zo onprofessioneel voor zo een grote merk als PRADA. Heb ook nog eens begrepen dat ze zien dat er gebeld wordt en dan nog niet opnemen en wegdrukken, Stelletje amateurs PRADA Roermond echt een zooitje.
Het zijn prachtige spullen, mooie handtassen, schoenen en kleding. Helaas blijft het ver boven mijn budget. Wel blijft het geweldig om alles te kunnen bekijken. De winkel is lekker ruim met een helft voor mannen en de andere helft voor vrouwen.
Eerst 20 min in de rij bij volle zomerzon staan wachten,eenmaal binnen niemand die je helpt of je bijstaat.Letterlijk alles zelf moeten vragen.Maar omdat we speciaal naar hier gekomen waren om een Prada handtas te kopen dit maar genegeerd.Je verwacht toch meer service van een luxemerk ongeacht outlet of niet het geld die daar gespendeerd is was alles behalve een koopje!!!
Veel te duur, ook voor een Outlet
Geweldige medewerkers. Minpuntje: Prada mag wel paraplu's uitdelen aan de klanten als t regent. Dior doet dat wel, helaas maakt dat de service daar niet beter.
Mooie boutique, uitstekende service, altijd nieuwe collecties, assortment voor de hele familie, vriendelijk personeel, leuke promoties, gezellige sfeer en een professionele aanpak! Always nice to be here!
Verschrikkelijk medewerkers, namelijk die claudia. De medewerkers lopen gewoon rond en vragen niet aan je of je hulp nodig hebben.
Duurt 30 minuten voordat ze opnemen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid