facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PractiComfort - Nederland

PractiComfort - Nederland

Info

PractiComfort is in 1992 opgericht en heeft inmiddels naast Nederland ook vestigingen in België, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast heeft PractiComfort een eigen service organisatie.

Geschiedenis

PractiComfort is in 1990 opgericht als klein bedrijf, maar inmiddels uitgegroeid tot Europa's grootste mobiliteitsspecialist. Dat zeggen wij niet zomaar..

Als onafhankelijk leverancier van mobiliteitsproducten zijn wij namelijk actief in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland en Frankrijk. Wij bieden scootmobielen, trapliften, fauteuils, badliften, instapbaden, huisliften en brommobielen. Allemaal producten die de lichamelijke mobiliteit bevorderen en daarmee de zelfstandigheid en levenskwaliteit van onze klanten verhogen. Precies waar wij vanaf dag één naar streven met onze missie, namelijk: dat meer ouderen zelfstandig in het leven staan.

Adres: Lageweg 53, 2222 AG Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071 - 799 82 00
Stad: Katwijk
Route: Lageweg 53
Postcode: 2222 AG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: practicomfort klachten, practicomfort scootmobiel prijzen, practicomfort service, practicomfort ervaringen, practicomfort recensies, practicomfort scootmobiel handleiding, practicomfort scootmobiel, practicomfort belgie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PractiComfort Smart Huisliften PractiComfort Smart Huisliften 1 meter Waarom zou u voor een traplift gaan als u ook een echte lift kan hebben?
VDP Vastgoed VDP Vastgoed 746 meter Voor als nog alleen telefonisch contact gehad. Werd keurig te woord gestaan door een ...
De Schelp De Schelp 933 meter Buurtcentrum de Schelp
Au Pair In Nederland Au Pair In Nederland 2 km Vertaald door Google Als je iemand bent die wanhopig naar buiten wil en een nieuwe cu...
Kleen4Care Kleen4Care 3 km Bij Kleen4Care begeleiden we kids en jong-volwassenen met bijv. Autisme, adhd maar oo...
Zeezijde Katwijk Zeezijde Katwijk 3 km Het Centrum van Katwijk dat zich vlakbij het strand (direct achter de boulevard) bevi...
Recensies
Van bad naar inloopdouche,perfect geplaatst en afgewerkt. Was veel werk en toch in 1 dag geplaatst. Kan deze firma PractiComfort aanbevelen.
Zeer slechte ervaring; slechte communicatie, beloften die niet worden nagekomen. Verkeerd verkoopadvies.Materialen die vóór de montage dag werden afgeleverd werden op een ander moment bezorgd dan afgesproken. Zwarte acrylaatplaten ontbraken, evenals de antislipcoating die wij besteld hadden. Eeen zeeprekje dat niet geplaatst kon worden omdat dit met schroven in de muur moest en niet in de cabineplaten kan worden geboord De monteurs gingen aan de slag met wit acrylaat dat ze zelf bij zich hadden. Resultaat: scheve afwerking, eindprofiel met aan onderkant 3 ingelegde stukjes van 10 cm met zichtbare naden en boven de glasplaat paar cm uitstekend.De gaten in de muur waar douchegordijn had gezeten niet gevuld. een voor je tenen gevaarlijk uitstekend stuk acrylplaat. Maar het meest belachelijke komt nog: op de plaats waar ons bad zat kijken we nu tegen de betonblokken aan, kale muur zonder tegels; had de verkoper overheen gekeken. Belachelijk voor iemand die dit dagelijks bij de hand heeft.Helaas lukt het me niet de foto's van het resultaat te plaatsen. De troubleshooter van Practicomfort die kwam inspecteren na onze boze telefoontjes beloofde alles anders te zullen laten monteren, maar moest eerst nog met zijn meerdere overleggen. Dit is intussen 2 weken geleden en wij verkeren nog in het ongewisse, niets gehoord. Voor de 5300 euro die dit kostte hadden we een mooi betegelde badkamer met inloopgedeelte kunnen hebben.
Zeer tevreden over de nieuw geplaatste inloopdouche monteurs waren zeer vriendelijk en wisten voor een paar obstakels een goede oplossing. Monteurs werken goed door en alles netjes opgeruimd achtergelaten zoals beloofd
Twee trapliften in een dag gemonteerd heren uit slowakije hebben de traplift keurig gemonteerd binnen 4 uur en alles netje achter gelaten.Practicomfort krijgt van mij 5 sterren voor de goede servive en kontakt.
We hebben in April 2020, na een uitgebreide voorlichting van één van de medewerkers van PractiComfort een inloopdouche besteld. Beloofd werd deze in 1 dag te plaatsen. In verband met de Corona toestanden werd de levering en de installatie enigszins vertraagd. Maar dan toch, op 13 juli 2020 werd de douche geïnstalleerd. Om half 9 stond team 26, Ludovit en Filip voor de deur. Na een beoordeling van de situatie in de badkamer werd er begonnen met de sloop van de oude douchecabine. Bij de installatie bleek dat er in de vloer allerlei leidingen liepen. De afvoer kon niet gedeeltelijk in de vloer worden verzonken. Daarom moest er een houten frame gemaakt worden zodat de douchecabine wat hoger kwam te staan. Dit was een oponthoud. De mannen hebben stevig doorgewerkt en gingen pas op 19.30 uur naar huis. Maar de beloofde 'plaatsing in 1 dag'werd waar gemaakt. We zijn zeer tevreden over het werk en met de prachtige douchecabine. Super gedaan mannen !!
Na, nogmaals, contact met Practicomfort vanwege onderstaand verhaal, zijn we tot een voor ons beide goede oplossing gekomen. Zeer prettig dat t als nog positief is opgelost. Hier nog zo'n ervaring. Beloven van alles, er zou alleen opgehaald worden als t onder garantie zou vallen, vervolgens hoor je na ophalen 2wk niets meer en als hij terugkomt moet je zonder enig overleg ineens 217 euro aftikken. Weer overleg gehad, belofte gehad dat er niet betaald hoefde te worden... 2 mnd later ineens een herinnering en een enorme discussie. Ze zijn niet eens bereid om het uit te zoeken. Ik ga het in ieder geval aan mijn advocaat geven. Conclusie: kijk uit voor dit bedrijf, leg alles vast, beloftes zijn niets waard, zelfs niet van 3 verschillende medewerkers
We zijn zeer tevreden met het advies die we bij het eerste bezoek kregen. Alles werd goed uitgelegd en ook de mogelijkheid om zelf te doen, dit gaat over een scootmobiel die gedemonteerd kan worden om mee te nemen in de auto. Deze is ook vrij snel geleverd en opnieuw tekst en uitleg over hoe alles in zijn werk gaat, ook het zelf doen kwam aan bod. De mensen zijn geduldig en nemen de tijd om eventuele vragen of problemen uit en in elkaar zetten samen op te lossen. Ook is er veel geduld getoond wat niet geheel onbelangrijk is. De mensen waar wij contact mee hebben gehad zijn zeer vriendelijk.
Wisselende ervaringen met dit bedrijf. We hebben een huislift en traplift laten door practicomfort laten installeren. De voorkant van het proces sales/advies, de montage en de kwaliteit van de produkten zijn ontzettend goed. De communicatie vanuit practicomfort na de koop, bijvoorbeeld over de levertijd, wanneer je de aannemer kunt verwachten en wanneer de apparatuur geïnstalleerd wordt is echt heel slecht. We moesten er continu achteraan bellen en de info die we kregen klopte vaak niet. Heel jammer, want zo heb je een vervelende ervaring terwijl de producten goed zijn en de mensen die het verkopen en installeren ontzettend goed werk leveren.
De offertebespreking was zeer ongedwongen en helemaal niet opdringerig. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De monteurs waren van Tsjechische komaf en dat was in het begin en verrassing omdat we dit niet verwacht hadden in de kleine lettertjes staat dat de monteurs van buitenlandse komaf kunnen zijn. Jammer dat ze de Nederlandse taal niet machtig waren, maar in het Engels kwamen we er uit. De monteurs waren zeer correct en hebben heel keurig werk afgeleverd. Het zijn hele harde werkers en ze nemen nauwelijks pauze. De inloopdouche is duidelijk een verrijking van de badkamer en zijn meer dan tevreden met het eindresultaat. Als we vragen hadden dan konden we altijd terecht bij de monteurs. Indien we vragen hadden die niets met de installatie te maken dan was er altijd iemand bereikbaar op het kantoor, zelfs 's avonds of in het weekend. Hulde voor het bedrijf PractiComfort en we zullen het bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.
Slecht, slechter, Practicomfort. Onze inloopdouche werd op 8 februari geplaatst. Er ging van alles mis: de boel was niet goed opgemeten, waardoor de glazen douchewand niet paste, en het bestelde badkamermeubel hadden de heren niet bij zich. Twee door PC gemaakte fouten, maar het eerste telefoontje waarin hiervoor excuses worden gemaakt moet nog komen. Enfin, we zijn nu een maand verder, en de gemaakte fouten zijn nog niet hersteld. Onze inloopdouche van 10 mille wordt nu afgeschermd door een douchegordijn. Ik kan deze club echt aan niemand aanbevelen. Overweeg je met deze club in zee te gaan, dan zeg ik: doe het niet, keer om.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar PractiComfort - Nederland met het openbaar vervoer


Noordwijk, Klei-Oost 250 meter
20
21
Noordwijk, Klei-Oost 270 meter
20
21

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid