facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prachtig door zuiver eten

Prachtig door zuiver eten

Info

Een gezonde hormoonbalans is de basis voor een gezond lichaam. Als hormonen echter uit balans raken kunnen er allerlei klachten optreden.

Geschiedenis

Een gezonde hormoonbalans is de basis voor een gezond lichaam. Als hormonen echter uit balans raken kunnen er allerlei klachten optreden. Hormonale migraine, overgewicht, menstruatiepijn, overgangsklachten, vruchtbaarheidsproblemen, huidproblemen, PMS, een kleine greep uit de vele klachten die door hormonen veroorzaakt kunnen worden. Het samenspel tussen hormonen en voeding is echter gecompliceerd en vergt een grondige kennis. Daarom wordt er vaak door de arts gegrepen naar symptoombestrijders om de betreffende klacht op te lossen. De oorzaak is daarmee echter nog niet opgelost. Juist deze diepe oorzaken aanpakken is waar de Hormoonfactor voor staat. Daarvoor moet je hormonen leren begrijpen. Als je hormonen begrijpt, dan kun je ze namelijk vragen iets te doen, in plaats van alleen maar dwingen met bijvoorbeeld medicijnen. Door weer bevriend te raken met je hormonen, kan er weer een goede samenwerking ontstaan.

Adres: Jan Wagenaarlaan 2, 3832 KX Leusden-Zuid
Telefoonnummer: +31648688146
Stad: Leusden-Zuid
Route: Jan Wagenaarlaan 2
Postcode: 3832 KX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
De lunch was heerlijk. De bediening perfect. 1 dame is ons enorm opgevallen in de bediening, zij krijgt een 10+ voor haar klantvriendelijkheid. Wij komen zeker terug.Eten: 5/5
Onvoldoende. Ik heb met mijn zussen daar gegeten en ik vond het een onvoldoende Omdat we hebben aangegeven GEEN eend te willen en 2 van ons kregen eend bij het verrassingsmenu. Dat betekende dat 1 van ons het eten al op had voor de andere twee het kregen. Ondertussen was de friet koud geworden. We waren er 18.30 en 19.20 wilde ze al het derde gerecht serveren. Ik heb toen gevraagd te wachten omdat het te vlug achter elkaar kwam. De ober was erg vriendelijk en maakte nog excuses voor de vergissing maar de dame van de bediening liep nors rond. Zij had de vergissing begaan. Uiteindelijk had ik voor deze prijs een kwalitatief beter menu gehad. Toetje was creme brulee bord vol zonder knappende korst vsn suiker. Het was vanilliepudding . Jammer .. prijs kwaliteit was niet in verhouding Parkeren: Parkeren ging prima
Hier met 4 personen gegeten, zeer geslaagde avond. We werden snel geholpen, er was goede service en we hoefte niet lang op ons eten te wachten. Het restaurant is wat luxer, met een lekkere kaart en mooie presentatie op de borden. Ook leuk om te noemen was een concept waar ik zelf niet eerder mee bekend was, namelijk een menu dat samengesteld is door de leerlingen die in dit bedrijf het vak leren. Super leuk idee om dat zo naar buiten te presenteren. Verder voor de echte voedsel liefhebbers zijn er voor meerdere aantal gangen verrassingsmenu's beschikbaar. Verder: - Mooi terras voor in de zomer. - Ruime inrichting binnen met tafels die niet direct op elkaar staan. - Net van de snelweg af en lekker makkelijk parkeren. Kindvriendelijkheid: Er is een kinder menu en opties om ook de normale gerechten als Kinder portie te krijgen wat ik echt super vind. Ik zou persoonlijk echter niet met hele jonge kinderen gaan, voel me daar zelf vaak net te bezwaard voor omdat ze wat slechter stil kunnen zitten. Oudere kinderen die van lekker eten houden? Zeker doen! Parkeren: Ruime gratis parkeerplaats
Uitgebreide kaart. Uitstekende keuken. De wijnkaart is gevarieerd en betaalbaar. Uitermate vriendelijke bediening. Een absolute aanrader. Parkeren: Meer dan genoeg parkeerplaats.
Heel attente en vriendelijke bediening. Fijne sfeer. Ruim opgezet, maar wel als nadeel dat het toch overvloedige personeel moeite had om de zaak bij te houden. Het helpt daarbij niet dat de klanten zich in elke hoek hadden genesteld. Aan het einde van het diner stond er nog van alles op de tafel. Een stapel borden, een broodplank en alle glazen met een wijnarrangement best geinig om te zien. Meer van dit soort kleine dingetjes gingen niet soepel: een wijnarrangement die elke gang pas halverwege werd gebracht - nadat er om was gevraagd. Kortom, je moet hier wel een beetje voor jezelf opkomen. Onze buren waren iets meer timide, en op een gegeven moment ontplofte er eentje na te lang te zijn genegeerd. Op zo'n moment denk ik dan heb je het ook wel een beetje aan jezelf te danken. Nogmaals, aan de bediening an sich ligt het niet. De organisatie rammelt een beetje. Het eten was aardig. Een menu opgesteld door leerlingen. Voorgerecht was veelbelovend, daarna een flink mislukte gang met uitgedroogd zwijn wat wel erg leek op varken. Nagerecht kan je overslaan, niet de moeite waard - maar dat vind ik wel vaker. De prijs was OK, maar zou er niet snel weer teruggaan, ook al liggen in Amersfoort de goede restaurants niet voor het oprapen. De lokatie van dit restaurant aan de snelweg, vooral voor de automobilist maakt het wel erg verleidelijk om even door te rijden richting het westen.
Wat hebben wij genoten! Aardig en gezellig personeel Heerlijke wijnen! En ook de 5 gangen waren allemaal even verrassend echte smaaksensatie.. Parkeren: Ruime parkeerplaats ook met eclectische laadpalen
Heerlijk geluncht. Zeer attent personeel en goede gastheer. Leuk gemengd publiek, niet alleen maar zakelijk. Goed gedecoreerde ruimte.
Leuke locatie op doorreis. Sfeer en bediening is prima maar onze lunch viel tegen. Frites was vettig en in oud vet gebakken. De inhoud van de smakeloze omelet met seizoensgroenten in junibestond uit een zakje wokgroenten met prei; taugé en champignons. Waarom geen asperge, bosui, verse doperwt, etc..? De reactie was bovendien een vlak "oh dat hebben we nog nooit gehoord". Wellicht tijd om het niveau van kaart en keuken ietwat op te krikken zodat het in de pas loopt met de pretenties?!
Heerlijk gegeten, wel jammer dat de keuken pas om 12 uur open is op zaterdag, toen wij er waren. Alles keurig netjes en schoon. Bediening was goed. Wel weinig personeel voor de bediening dus iets langer wachten. Porties ruim voldoende, acceptabel als je geen grote eter bent. Wachten om te kunnen betalen, we zijn maar naar de bar gelopen. Parkeren op parkeer terrein vergeet geen oarkeer munt te vragen bij het afrekenen.
Stom toevallig dat we hier terecht kwamen. Maar wat hebben we genoten van een heerlijke lunch. Goed, snel en adequaat geholpen. Fijne bediening. Heerlijke lunch genuttigd met alleen maar verse vis. Enigste minpuntje wat ik kan bedenken was dat ze niet echt een cocktail hadden, echter de gin-tonic was ook prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid