facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prachtig Bevallen

Prachtig Bevallen

Info

Centrum voor zwangerschaps-,en geboortebegeleiding zoals zwangerschapsyoga, doulabegeleiding en behandelingen.

Geschiedenis

Doula begeleiding
Een doula of geboortecoach is een professional die je tijdens je zwangerschap, je bevalling en in de periode erna op een niet-medische manier ondersteunt. Ik werk als Doula in Bergen op Zoom, Breda, Dordrecht, Antwerpen en alle steden er tussen. Als doula zorg ik dat je voorbereid en vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaat en blijf ik tijdens de gehele bevalling bij je. Ik zorg er voor dat de wensen van jullie als ouders tijdens de bevalling zoveel mogelijk worden gerespecteerd en je met een fijn en positief gevoel terug kunt kijken op de geboorte van je kindje.

Zwangerschapsmassage - Bergen op Zoom
De zwangerschap is een mooie, maar ook intensieve periode. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam en wordt je lichaam extra op de proef gesteld. Zwangerschapskwaaltjes kunnen zich aandienen in de vorm van pijn in rug en nek, het vasthouden van vocht, slecht slapen, kramp in de kuiten en bekkenklachten. Zwangerschapsmassage helpt om klachten te verlichten. Ook wanneer er geen klachten zijn is een zwangerschapsmassage een heerlijk middel om te ontspannen. Even weg uit de dagelijkse drukte en genieten van het zwanger zijn. De ontspanning en het geluksgevoel dat dit moment opwekt zal ook voor de baby een weldaad zijn.

In Praktijk Prachtig Bevallen in Bergen op Zoom (goed te bereiken vanuit Roosendaal, Breda en Antwerpen) bied ik prenatale (zwangerschaps-) en postnatale (mama) massages aan die volledig worden afgestemd op jouw klachten en/of wensen die je op dat punt in (of na) je zwangerschap hebt. Wanneer je namelijk ontspannen bent tijdens je zwangerschap komt dit de bevalling en kraamtijd ten goede!



"Bereid je op een positieve en ontspannen manier voor op de geboorte van je kindje en het ouderschap. Vol kennis, vol liefde, vol vertrouwen."
Adres: Stationsplein 11, 4611 BX Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0634115068
Stad: Bergen op Zoom
Route: Stationsplein 11
Postcode: 4611 BX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yogaboz Yogaboz 599 meter Kundalini Yoga in Bergen op Zoom Vanaf september 2019 start een kennismakingscursus K...
Hot Yoga Studio Bergen op Zoom Hot Yoga Studio Bergen op Zoom 599 meter Yin yoga in een infrarood verwarmde ruimte beoefenen geeft nog meer resultaat! De war...
SoHam yoga studio SoHam yoga studio 1 km Hele fijne Yogastudio! De sfeer in de studio is heel erg aangenaam, de mensen die er ...
Verloskundigen Bergen op Zoom Verloskundigen Bergen op Zoom 2 km Je bent hier echt een nummer. Ze werken een lijstje af en op naar de volgende. Hele o...
Mama & ikke Mama & ikke 12 km voedingsbeha's, baby- en prematurenkleding, positiekleding(outlet), badkleding, borst...
Recensies
Ivm corona vond de zwangerschapsyoga online plaats. Natuurlijk was het erg jammer dat we elkaar niet live konden zien, maar ik heb toch veel aan de cursus gehad. Jackelien gaf tijdens de zoomsessies precies de uitleg die ik nodig had om me goed voor te bereiden op de bevalling. Ook buiten de sessies om was ze bereikbaar voor vragen. Verder vond ik de groepsapp erg fijn. Na de bevallingen maken we hier nog steeds goed gebruik van. We delen ervaringen en wisselen tips uit.
Hele fijne zwangerschapsyoga! Naast de fijne, ontspannen yogalessen krijg je een hoop informatie over je zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Jackelien weet hier veel over te vertellen en deelt alle ins en outs. Vanwege corona vond de cursus online plaats en hadden we contact via Zoom. Zo leerde je elkaar toch kennen, zeker met de groepsapp ernaast. Later hebben we als groep in het 'echt' afgesproken, waardoor je elkaar beter leert kennen. Dus ook wanneer de zwangerschapsyoga online is, zeker een aanrader wanneer je contact wilt hebben met andere aanstaande mama's!
Een goede uitleg en begeleiding van Jackelien tijdens de yoga oefeningen met daarnaast veel praktische en nuttige tips voor de bevalling mogen ontvangen. Super fijn was ook na iedere les de informatie op papier te ontvangen. We hebben er veel van geleerd!
Jackelien weet exact wat ze doet, ze geeft goede bruikbare tips en bereidt alles tot in de puntjes voor! We hebben de partner massage en ook de zwangerschaps yoga gehad bij haar. Ook als doula helpt ze je met de juiste beslissingen maken zonder dit af te dwingen. Wij zouden haar bij iedereen aanraden! Echt een pro in alles wat ze doet!
wat een ontzettend mooie ervaring was de zwangerschaps yoga! Vol zelfvertrouwen ging ik de bevalling in. Door de yoga kon ik mezelf heel goed ontspannen tijdens de bevalling. Waardoor ik de controle over mijn eigen lichaam had.de bevalling liep echter anders dan gehoopt. Maar door de yoga bleef ik vertrouwen houden in mijn lichaam. Door de vele ademhalingsoefeningen hielp dat enorm me goed te ontspannen. Wat fijn was dat we iedere week een momentje hadden dat we elkaar weer zagen en onze ervaring van de zwangerschap konden uitwisselen. Inmiddels is iedereen bevallen en hebben we nog steeds contact!
Het huren en communicatie van de Elle Tens met de juiste verzenddatum 4 weken voor de uitgerekende datum werkt perfect. Deze kreeg ik dan ook netjes thuisgestuurd. Helaas heb ik het apparaat niet kunnen gebruiken aangezien wij een weekend weg waren en de kleine zich plots meldde, 3 weken te vroeg, en ik het apparaat niet mee had. Alles in de verpakking weer retour kunnen sturen. Jammer genoeg geen coulance retour bijv 50/50 daarom 4 sterren.
Ben heel blij dat ik de cursus zwangerschapsyoga heb gedaan bij Jackelien. Ze is heel lief en down tot earth. Ze legt alles heel goed uit en ben door haar super relaxed mijn bevalling in gegaan. Aan alle zwangere vrouwen die het overwegen om te doen, doe het absoluut bij haar.
Ik heb de zwangerschapsyoga cursus bij haar gevolgd. Het is een ontzettend lieve vrouw die heel veel weet over bevallen. Haar kennis als doula is van grote meerwaarde tijdens de zwangerschap yoga. Elke les was weer een feestje en ik heb heel veel gehad aan haar tips en tricks.
Ik heb er echt veel aan gehad! Voor de cursus vond ik het best spannend en ging ik zeker voor een ziekenhuisbevalling. Uiteindelijk ben ik thuis van Jort bevallen en als ik terug kijk vond ik het gewoon super gaaf. Tuurlijk heeft het pijn gedaan maar met alle input van jou kijk ik terug op een super bevalling!
Een heel fijne combinatie van yoga oefeningen, kennis over de bevalling en praktische tips die je kunt toepassen tijdens de bevalling. Nog een mooi detail dat er aandacht voor partners is dmv partnerlessen. Mij heeft het heel veel gebracht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid