facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pracht van Bergh

Pracht van Bergh

Info

Wij zijn trotse bezitters van moeder en dochter Epagneul Bleu de Picardie. Officieel heet ze Amélie, wij noemen haar Eefje + 1-6-2015 geboren dochter Lieve

Geschiedenis

De Epagneul Bleu de Picardie is een geweldig ras! Gezond, mooi, lief, aanhankelijk en goed af te richten. We willen vooral meer mensen enthousiast maken over dit ras en kennis laten maken met een fijne kameraad en huisgenoot.
Natuurlijk is en blijft het een jachthond. Een hond waar je iets mee moet doen. Hardloopmaatje, wandelmaatje, avonturenmaatje of wat dan ook hij of zij zal graag meedoen en zich ten alle tijden keurig gedragen. Als je meer wilt weten, laat gerust een berichtje achter! Of kijk eens op onze website www.Prachtvanbergh.nl.



"Wij zijn trotse bezitters van moeder en dochter Epagneul Bleu de Picardie.Moeder heet ze Amélie, wij noemen haar Eefje.Samen met haar dochter Lieve, welke we uit ons eerste L'Amour nestje hebben gehouden een prachtig stel waar we iedere dag van genieten.Lieve heet officieel L'Amour de Lieve Pracht van Bergh.De Epagneul Bleu de Picardie is een geweldig ras!Gezond, mooi, lief, aanhankelijk en goed af te richten. Wij willen vooral meer mensen enthousiast maken over dit rasen kennis laten maken met een fijne kameraad en huisgenoot. Natuurlijk is en blijft het een voorstaande jachthond.Een hond waar je iets mee moet doen. Hardloop- wandel- train- jacht- avonturenmaatje of wat dan ookhij of zij zal graag meedoen!"
Adres: Dr. J. H. van Heeklaan 19, 7041 CE 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0314665144
Stad: 's-Heerenberg
Route: Dr. J. H. van Heeklaan 19
Postcode: 7041 CE


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid