facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PR Projects - Design Studio

PR Projects - Design Studio

Info

Mijn passie voor architectuur en vormgeving heeft er voor gezorgd dat ik het onderste uit de kan wil halen op het gebied van professionele tekenwerk. Dit resulteert in prachtige en realistische tekeningen voor de klant.

Geschiedenis

Interieur ontwerp en uitvoering



"Een prachtige woning creëren of een gave transformatie van je huis?Paul Ramakers ontwerpt en visualiseert jouw droomhuis tot een levensechte animatie. Zijnunieke ideeën brengt hij in zijn 3D-video’s tot een bijzondere belevenis. Elk project ismaatwerk en in finesse uitgewerkt, zowel in exterieur als interieur. Door bewegende personenen objecten in combinatie met details zoals lichtinval creëert hij een idealistisch beeld.Bewandel met Paul het gehele proces, het is echt een sensatie!Naast het visualiseren van woningen kan je bij AR-Paul ook terecht voor trailers vanevenementen en festivals om voor sponsoren, bouwers en bezoekers een perfecte sfeerbeleving te creëren. Vlieg over het terrein, proef de beleving en laat je inspireren..."
Adres: Streeperveld, 6371JK Landgraaf
Telefoonnummer: 06-29626040
Stad: Landgraaf
Route: Streeperveld
Postcode: 6371JK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid