facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prénatal

"Prénatal Enschede Citystore is dé babywinkel waar je alles vindt wat je nodig hebt voor jou en je kindje! Van de beste babykleding, tot de ideale babyflesjes en kinderstoelen. In de Citystore in Enschede vind je alle benodigdheden voor als je op het punt staat om een nieuw leven te verwelkomen. Vul het kinderkastje in de babykamer met de nieuwste collecties babykleding en kinderkleding, en ontdek hier allerlei handige verzorgingsproducten om je kindje te verzorgen. Heb je nog een hoop vragen omtrent de aanstaande bevalling? Ook dan kan je voor deskundig en persoonlijk advies bij ons terecht. Tot snel!"
Adres: Hendrik Jan van Heekplein 72 , Enschede 7511 HN, NL
Telefoonnummer: 088 332 0040
Stad: Enschede
Route: Hendrik Jan van Heekplein 72
Postcode: 7511 HN



op zoek naar gerelateerd: Prénatal online shop Deutschland, Prénatal Utrecht, Prénatal Rotterdam, Prénatal Filialen Deutschland, Prénatal Hengelo, Prénatal cadeaukaart, Prénatal winkels, Prénatal filialen niederlande
Recensies
Ik ben voor 2 weken terug geholpen aan de kassa samen met mijn vrouw door een jonge dame met blond haar , ze had ons daarvoor al geholpen met de juiste maat zien te vinden voor onze kleinzoon ze was erg behulpzaam geduldig en zeer vriendelijk vervolgens ook bij de kassa bij deze dame afgerekend en wij waren helemaal tevreden en gingen met een brede lach de winkel weer uit kortom wat een top service
Ik ben geholpen door een jongedame met donker haar aan de kassa. Nog nooit ben ik met zo'n glimlach uit de winkel gegaan. Mijn vriendin stond aan de zeikant van de kassa om gauw een vraag over babymaten te stellen. De kassiëre merkte haar op en gaf antwoord op de vraag. Na zo'n 20 minuten hadden we alle spullen gevonden en gingen we in de rij staan om af te rekenen bij dezelfde dame. Toen we aan de beurt waren vroeg ze meteen of we de specifieke maat hadden gevonden. Toen wij vertelden waarom we de spullen kochten was ze oprecht geïnteresseerd, vroeg zelfs het één en ander en maakte ons aan het lachen. we "de zoveelste klant", Ze heeft plezier in haar werk en dat is te merken aan alles. Ze staat met een echte glimlach achter de kassa en is oprecht geïnteresseerd naar wat de klant te vertellen heeft. We stonden beide zo perplex dat ik naderhand nog naar haar en haar leidinggevende ben gelopen om haar complimenten te geven.
Middenin de coronatijd kon ik met een door mij verkeerd geplaatste wagenbak op het onderstel van een wandelwagen, naar de winkel komen alwaar met de nodige kennis van zaken en een groot gevoel voor klantvriendelijkheid, mijn fout hersteld werd, zodat wij , opa en oma toch met onze kleinzoon een wandeling in het eerste voorjaarszonnetje konden maken. Over kosten werd niet gesproken. Hulde.
Het personeel heeft meer oog voor elkaar dan voor de klant. Wanneer je de dames stoort in hun gesprek om te vragen waar iets staat dan wordt er gezegd; daar achter in de winkel in een van de stellingen. Ga je kijken en er ligt niks dan krijg je te horen; tjah we zijn maar een kleine winkel misschien eens in Hengelo proberen? Kom je bij de kassa, staat er een rij van 7 personen en 1 cassiere, vraagt er een klant of er misschien iemand kan helpen was veel inpak werk wordt ze uitgesnauwd dat ze er zich niet mee moet bemoeien en de klanten maar moeten wachten. Hadden ze maar niet op een drukke zaterdag moeten komen. Deze vrouw heeft de spullen ook achter gelaten is weg gelopen. Helaas heb ik deze ervaring niet 1 keer gehad maar onlangs werd ik voor de 3e keer zo slecht geholpen. Het is dat ik snel wat moest hebben anders was ik wel naar Hengelo gegaan want daar weten ze wel wat klantenservice is.
Personeel zeer onvriendelijk. Cadeau twv meer dan €100,00 gekocht, bij vraag of het ingepakt kon worden keek ze al chagerijnig. Ze had er totaal geen zin in. Cadeau op de grond ingepakt waardoor allemaal vuil op cadeaupapier te zien was. Op vraag of er een tas omheen kon was het antwoord Néé. Dus liep ik met een wipstoel onder de armen weg met een naar gevoel en een cadeau hetgeen ik opnieuw moet inpakken om het presentabel te kunnen geven. Niet klantvriendelijk.
Om 16:30 een afspraak gepland om te shoppen. Erg fijn geholpen. Daarnaast mocht ik al wat eerder naar binnen en mocht ik langer blijven dan wat afgesproken was 17:00. Al met al zeker een uur kunnen winkelen.
Wij kwamen gewoon even binnen lopen om te kijken naar de inbaker producten. Een beetje ontwetend zochten we tussen de verschillende producten, al snel kwam er iemand bij ons om te vragen of ze ons kon helpen, uitgelegd dat we alleen even kwamen kijken en nog niet zo goed wisten of, hoe en vooral welke. Maar na een duidelijke uitleg, en verschillende dingen te hebben gezien zodat we niet langer twijfelden en hebben er gelijk 1 mee genomen. Kennis van zaken, geduldig, en zeer klantvriendelijk. #prenatal Enschede, bedankt!
Vandaag super geholpen door linda, samen een super leuk kraamcadeautje uitgezocht. Zeker voor herhaling vatbaar!
Prima winkel met mooie kwalitatief goede spullen. Personeel is vriendelijk en deskundig
Fantastische medewerkers. Zeer hulpvaardig en voorziet je van de juiste informatie. Erg geduldig met helpen en advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid