facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prénatal

"Prénatal Den Haag Megastore is dé babywinkel waar je alles vindt wat je nodig hebt voor jou en je kindje! Prénatal maakt je aanstaande ouderschap en het winkelen leuker, comfortabeler en makkelijker. We zijn er altijd voor jou met de mooie babyproducten en deskundig advies over het ouderschap. Kom vooral even langs in onze Megastore in Den Haag en test hier je ideale kinderwagen, of bekijk de nieuwste collecties aan babykleding en kinderkleding. Zo vul je het gloednieuwe kastje in de kamer van je kindje met de leukste kleertjes. Ontdek het allemaal in onze Megastore in Den Haag."
Adres: Hoogstraat 11 , Den Haag 2513 AN, NL
Telefoonnummer: 088 332 0040
Stad: Den Haag
Route: Hoogstraat 11
Postcode: 2513 AN



op zoek naar gerelateerd: Prénatal Utrecht, Prénatal winkels, Prénatal Rotterdam, Prénatal megastore, Prénatal boogaard, Prénatal megastore Den Haag openingstijden, Prénatal Eindhoven, Prénatal Zoetermeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prénatal Prénatal 2 km Beste Romy hier wil ik bedanken voor je medewerking en met supper service, jij heeft ...
Intertoys Intertoys 3 km
Bart Smit Bart Smit 3 km
Intertoys Intertoys 4 km
Bart Smit Bart Smit 4 km
Bart Smit Bart Smit 6 km
Winkel Te Leuk Winkel Te Leuk 6 km Heerlijke winkel. Door het assortiment wil je spontaan geschenken kopen. Kleding is ...
Intertoys Intertoys 6 km
Recensies
Beste Romy hier wil ik bedanken voor je medewerking en met supper service, jij heeft mij goed geholpen met monteren. Ik wil jou supper bedankt voor je moeite en je tijd Heel erg bedankt met vriendelijke groeten Sanaa
Zonder Romy waren we er nooit uitgekomen en oprecht een hele fijne winkel. We kwamen als leken binnen, maar gingen als kinderwagen experts naar buiten. Fijn dat rustig alles werd uitgelegd, dat elke vraag goed werd beantwoord en genoeg opties beschikbaar. Ook goed om te weten is het best price guarantee dat ze bieden, zo hoef je niet stad en land af voor de beste prijs. Op zoek naar een kinderwagen? Vraag naar Romy en haar team bij deze Prenetal!
Als borstvoeding gevende vrouw zou ik geen kolf hier kopen. Mijn kolf was kapot, dus ik kon mijn kolf volgens de klantenservice komen omruilen. Als je lacteert is omruilen van levensbelang want zonder kolf of baby ben je nergens. Nadat mijn kolf was ingenomen werd me verteld dat ik alleen de duurste kolf kom terugkopen want de kolf die ik had Medela Freestyle Flex hadden ze niet tot april. Als lacterende vrouw ben je zeer afhankelijk van je kolf en was ik daarom liever vooraf geïnformeerd. Zonder pardon wezen ze me zonder kolf de deur. Erg jammer. Direct op Coolblue de kolf besteld en was de volgende ochtend in huis. Dat is de service die je in zo'n situatie nodig hebt.
We zijn echt top geholpen door Romy! We maakten een personal shopping afspraak en we werden ontvangen met een kop thee en een gesprekje over wat we wilden. Omdat het ons eerste kindje is, hoopten we op goed advies en uitleg. Die heeft ze gegeven ook! Ze heeft daarnaast echt de tijd voor ons genomen en we konden alles uitproberen. Ook de andere verkoopsters waren vriendelijk. Echt een fijne ervaring, als we nog wat nodig hebben komen we terug naar deze winkel.
Beste Nalini & Judith ik wil jullie beiden supper bedanken voor jullie medewerking en supper service, Ik vindt dat jullie ons goed hebben geholpen met het klacht artikel, En meteen zonder enige moeite hebben ze keurig twee nieuwe stoelen voor ons besteld, Ze nemen echt de tijd voor al je vragen en die worden duidelijk beantwoord. Ik wil jullie supper bedanken voor jullie genomen moeite voor ons, wij zijn supper blij weg gegaan en komen zeker terug voor nieuwe aankopen voor ons tweeling. Ga zo door met jullie inzet en vriendelijk uitstraling,
Wij zijn zéér tevreden over hoe wij vandaag zijn geholpen door mevrouw Nalini.. bedankt voor alle info nogmaals u heeft ons echt wijzer gemaakt wat betreft onze kinderwagen en we zijn er heel gelukkig mee!! Binnekort komen we nog wat leuke kleertjes kopen tot snel!
Gezocht naar een draagzak voor onze baby. Uitgebreid geholpen door Nalini. Ik en mijn vrouw hadden ruim de tijd om onder begeleiding meerdere modellen te passen, en kregen daarbij veel uitleg. Voelden geen druk en hebben uiteindelijk een weloverwogen keuze kunnen maken!
Onkundig personeel en bijna nooit iets op voorraad. Nu voor de derde keer op rij het advies gekregen om het product online te kopen. Ik kom hier niet meer terug.
Ik wil mevrouw Judith in het zonnetje zetten. Super lieve vriendelijke medewerkerster. Ben heel goed door haar geholpen en Jesse vanafhet begin tot einde. Ook ben ik vriendelijk geholpen door andere medewerkerster. Dankjulliewel!
Ruim assortiment maar personeel dat geen verstand van zaken weet. Zo adviseerde een medewerkster de ene autostoeltje ten opzichte van een andere omdat de een iets ruimer is zodat het kind makkelijker met een jas de autostoel in kan! Als het personeel wat training heeft gehad of wegens interesse eens in autostoelen heeft verdiept zouden ze moeten weten dat dit een gevaar vormt!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid