facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prénatal

"Prénatal Haarlem Boutique is dé babywinkel waar je deskundig advies kunt vragen over elk uiteenlopend onderwerp omtrent de geboorte van een baby. Uiteraard kun je ook een kijkje nemen in ons assortiment, die vol zit van de beste en meest noodzakelijke producten die je nodig hebt bij de geboorte van een kindje. Zo vind je hier babyflesjes, drinkbekers en kinderspeelgoed, maar ook een ruim assortiment aan babykleding en kinderkelding. Kom gauw langs in onze Prénatal Boutique in Haarlem!"
Adres: Barteljorisstraat 12 , Haarlem 2011 RB, NL
Telefoonnummer: 088 332 0040
Stad: Haarlem
Route: Barteljorisstraat 12
Postcode: 2011 RB



op zoek naar gerelateerd: Prénatal Utrecht, Prénatal Rotterdam, Prénatal megastore, Prénatal winkels, Prénatal cadeaukaart, Babydump, Prénatal Eindhoven, Prénatal Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Toyboys De Toyboys 232 meter Een winkel met webshop met alles wat met superhelden te maken heeft, DC,Marvel enz. H...
Game Time Game Time 1 km Mooie zaak, Grote keuze uit uitstekend speelgoed. En ik word er altijd vriendelijk én...
Recensies
Vanmiddag hier geweest 3 dames achter de toonbank. Ze zijn druk met praten over Netflix en bezig met snapchat en WhatsApp, ipv de klant helpen waarvoor ze zijn aangenomen... Oja.. 1 tip, laat je cadeau niet inpakken wij hadden er 2, totaal 10 minuten verder. #slecht 1 keer en nooit weer
Echt heel erg blij met de service. Ik kwam na sluitingstijd binnen gewandeld, had een noodgeval, mijn dochter had een ongelukje gehad met haar slaapzak en onze reserve slaapzak waren wij kwijt. Mevrouw in de winkel heeft mij toch geholpen om een goede slaapzak in de juiste maat en prijs te vinden. Hier kom ik zeker nog eens terug.
alleen landelijk nummer, je weet niet of wat je zoekt in de winkel aanwezig is, want de winkels hebben geen eigen nummer, gaat nergens over. Rijd je voor Jan mdka uur heen en weer.
Leuke zaak met vriendelijk personeel, maar bh's laten adviseren zou ik niet doen. Verkoopster raadde bh aan, gepast en samen bekeken. Gekocht, maar na een dag dragen pijn aan mijn romp, drukte alles samen en erg ongemakkelijk. In andere vestiging dichterbij huis proberen terug te brengen, maar het was gedragen, lichaam verandert daar kan deze 'zwangerschaps'bh blijkbaar niet mee omgaan en blijkbaar in zo'n korte tijd zo anders..? en mocht niet meer terug. Slechte service van Prénatal, erg teleurstellend. Ik kan mijn 50 euro weggooien.
Dames Jip en..?, ga eens opruimen of klanten helpen. Pas hokje is erg vies, geen goed licht en de dames zijn niet gestopt met praten of achter de balie uitgekomen.
Fijne winkel met groot assortiment! Enorme verfrissing ten opzichte van het oude pand. Personeel heeft ons prima geholpen! Wij komen hier zeker terug voor onze baby needs : 5 sterren!
Deze avond rond 17.00 langs geweest. Wat een respectloos personeel werkt hier zeg bah. Ik kom nooit van mijn leven meer in deze winkels zowel fysiek als online.
Geweldige service leuke medewerkers.
Vertaald door Google Geweldige winkel, vriendelijke assistenten die erg behulpzaam waren met maatvoering. Origineel Great store, friendly assistants who were very helpful with sizing.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid