facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prénatal

"Prénatal Apeldoorn Megastore is dé babywinkel waar je alles vindt wat je nodig hebt voor jou en je kindje! Kom langs om een ritje te maken met je favoriete kinderwagen of buggy, en test deze uit op verschillende ondergronden! Of neem een kijkje in ons ruime aanbod van de nieuwste collecties aan babykleding en kinderkleding. Zo steek je je kindje helemaal in het nieuw met onze nieuwste kinderkleertjes. Van shirts en blouses tot truien en vesten. Alles voor een trendy outfit voor je kindje vind je bij Prénatal Apeldoorn Megastore. Uiteraard zijn we er ook om je bij te staan met het nodige advies over de meest uiteenlopende onderwerpen. Loop vooral even binnen in onze megastore in Apeldoorn!"
Adres: Oranjerie 323 , Apeldoorn 7311 WP, NL
Telefoonnummer: 055 576 1486
Stad: Apeldoorn
Route: Oranjerie 323
Postcode: 7311 WP



op zoek naar gerelateerd: Prénatal Utrecht, Prénatal winkels, Prénatal megastore, Prénatal cadeaukaart, Prénatal Eindhoven, Prénatal Alexandrium, Prénatal cadeaukaart saldo, Prénatal Openingstijden
Recensies
Mooie grote winkel en veel spullen/ kleding te koop. Je kunt hier echt inspiratie opdoen.
Afgaande op de openingstijden zoals door Prenatal vermeld op internet zijn wij gisterenavond naar Apeldoorn gereden. ze zouden tot 20:00 open zijn Niet dus; 70 km verder voor jan doedel heen en weer gereden!! Zojuist gekeken en de openingstijden zijn aangepast.!!
Vandaag erg slechte ervaring gehad met personeel van de Prenatal in Apeldoorn. Oppas onderweg naar deze vestiging met mijn dochtertje van bijna 9 maanden in de buggy, voor het gebouw word zij in haar nek geprikt door een bij. Personeel weigerde ook maar ergens mee te helpen en ze moesten maar naar een winkelcentrum op meer dan een half uur lopen qua afstand hulp gaan vragen. Geen service wat je verwacht van een kinderwinkel.
Net een hele fijne ervaring gehad bij prenatal Apeldoorn. De vrouw die ons hielp was heel erg behulpzaam en wist heel veel van alle producten af. We kwamen voor ons eerste kindje een kinderwagen kopen en hadden wel al wat research van tevoren gedaan maar de verkoopster heeft ons heel goed geholpen met de juiste keuze. Uiteindelijk hebben we zelfs een personal shopping experience gekregen met een gift card en een goodie bag. Een cappuccino en een chocolaatje waren een hele fijne bijkomstigheid voor mijn zwangere energie. Echt geweldig! Dankjewel!
Super goed geholpen door personal shopper in Apeldoorn! We hadden van tevoren de uitzet lijst van de website bekeken, en het was heel fijn om advies te krijgen voor de moeilijke dingen. En zelfs voor de relatief simpele dingen gaf ze verrassend goed advies ook soms om dingen juist nog niet te kopen voor de geboorte. Als we even zelf over de kleur wilden discussiëren dan kon dat ook altijd en als we weer vragen hadden konden we weer aankloppen. Wij kijken terug op een super middag! Dankjewel Sabine!
Heel fijn geholpen! De cadeautjes waren super leuk ingepakt!
Ik had een babyfoon gekocht die je moest koppelen aam je telefoon. Helemaal niet ons ding maar vanwege corona te laat met retour brengen. Althans dat dacht ik. Vond de bon en het kom tot 45 dagen. Terug gegaan op de laatste dag en het mocht zo retour. Wat een service.
Super vriendelijk personeel, ik was mijn portemonnee verloren en ik werd gebeld dat ik hem daar kon ophalen. Ik liep de winkel binnen en kon makkelijk de balie vinden, daar vertelden ze me dat sabinadegene die mijn portemonnee gevonden had er aan kwam, de winkel zag er erg ruim en georganiseerd uit en binnen een minuut was ik geholpen en had ik mijn portemonnee weer terug 5sterren!
Onlangs op een zondag binnengelopen in deze mooie en overzichtelijke XL-winkel. Ondanks grote drukte buiten en op de parkeerplaats, was het binnen redelijk rustig. We werden vriendelijk begroet en laagdrempelig benaderd of we konden worden geholpen. Bij onze aankoop konden we gebruik maken van een korting die pas de week erop in zou gaan; top! Vriendelijke service en nergens lang hoeven wachten, zoals ik lees in andere reviews - al zal dat ook afhankelijk zijn van de drukte?
Mooie, ruime, frisse het ruikt er zelfs erg lekker winkel met een ruim assortiment en vriendelijk personeel. Dit is voor veel zwangerschapsartikelen zoals kleding tijdens de zwangerschap toch wel de beste winkel qua keus en kwaliteit. Niet de goedkoopste, maar wanneer je de complete inboedel bij ze aanschaft krijg je persoonlijke shopassistent en interessante kortingen Dat ene sterretje zou de voorraad zijn. Net iets te vaak zijn vooral kleine spulletjes niet op voorraad. Daar staat dan wel tegenover dat je in de winkel alles kan bestellen zonder verzendkosten. Maar het hikt zeker tegen de 5 sterren aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid