facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prénatal

"Prénatal Breda Megastore is dé babywinkel waar je alles vindt wat je nodig hebt voor jou en je kindje! Test hier je ideale kinderwagen, buggy en autostoeltje of duik in ons ruime assortiment aan baby- en kinderkleding. Zoek je een kinderwagen die ook je boodschappentas kan dragen? Of een autostoeltje die voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen? Of wil je een kijkje nemen bij de nieuwste kledingcollecties? Dit, en al je andere benodigde babyproducten vind je in de Megastore in Breda!"
Adres: Kruisvoort 64b , Breda 4814 RZ, NL
Telefoonnummer: 088 332 0040
Stad: Breda
Route: Kruisvoort 64b
Postcode: 4814 RZ



op zoek naar gerelateerd: Prénatal Utrecht, Prénatal Rotterdam, Prénatal openingstijden Breda, Prénatal, Prénatal megastore, Prénatal winkels, Prénatal Amsterdam, Prénatal Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bart Smit Bart Smit 3 km Leuk om altijd is even rond te kijken om mijn jeugd te herstellen ;D
Bart Smit Bart Smit 3 km Leuk om altijd is even rond te kijken om mijn jeugd te herstellen ;D
Zjoe Zjoe Zjoe Zjoe 3 km
Bart Smit Bart Smit 5 km Leuk om altijd is even rond te kijken om mijn jeugd te herstellen ;D
Recensies
Gister bij 1 van jullie medewerksters geweest... ze stond toevallig die dag in Tilburg. Ik kwam met een klacht over los zittende draadjes bij een muziekmobiel. Zie fotos Door de klantenservice werd hier ronduit belachelijk gereageerd! Want een baby van 8 maanden zou nooit kunnen stukken in een hoop draadjes!Zie fotos En ze hadden de klacht al vaker gehad maar de veiligheidsafdeling had het veilig bevonden want draadjes vallen niet onder de kleine onderdelen! Maar bij de eerst volgende productie gingen ze de franjes wel eraf laten. Maar verder over deze onwijs lieve gezellige vrouw! Ze nam mijn klacht gelijk serieus. En heeft hier top op gehandeld! Ze vond zelf ook dat de klantenservice hier niet goed op gereageerd heeft. Ze heeft het product terug genomen.. ik heb iets anders mogen uit zoeken. En zelfs nog iets extra's als coulance! Nou echt helemaal top!! Me meiden zijn helemaal gek van de Unicorn een het Olifantje!! Hier kan de klantenservice nog een hoop van leren!!!!
Super vriendelijk, behulpzaam adviserend personeel. Een genot om daar te winkelen als aankomend Oma en Opa
Uitstekende service! Ruilen van kapotte kolf was geen probleem zelfs zonder bon! En ze zijn zelfs de favoriete knuffel van mijn dochtertje gaan zoeken bij de kinderkamertjes omdat die niet meer leverbaar is... en gevonden! Nogmaals super bedankt!!
Wat een geweldig serviceteam heeft Prénetal Breda! Sophie & Anita zijn super behulpzaam en gaan voor je door het vuur! Heel erg bedankt voor jullie inzet. Wij kopen hierdoor alles nu bij de prenetal door jullie goede service ;
Vandaag gaan shoppen bij Prenatal Breda & ik kan het iedereen aanraden! We werden super goed geholpen, kregen de nodige uitleg, een koffie of thee tijdens dat zij onze spullen bij elkaar gingen zoeken, hele vriendelijke mensen die echt hun tijd voor ons namen. Ik ben meer dan tevreden! We hebben spullen besteld, als deze nu ook tijdig geleverd worden, gaan wij hier zeker nog heel vaak terug komen!
Meerdere keren al heel fijn geholpen bij Prénatal Breda. Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam en met name door Jolanda steeds heel gezellig en goed geadviseerd op de mama afdeling! Dankjewel!!
Slechtste winkel van heel Nederland met geen respect voor zwangeren en mensen zomaar beschuldigen voor diefstal voor alle klanten, niet wetend wat het effect op de zwangerschap van een vrouw kan zijn. Zijn geen professionele mensen die daar werken, zomaar van de straat geplukt en hersenen weg gehaald en in de winkel gestuurd. Ze beschuldigen je voor diefstal en ze wijzen je met de wijsvinger aan en zijn niet bereidt de politie erbij te betrekken en wanneer je zelf dat doet is het ineens een vermoeden die ze hebben. Mijn wereld hebben de medewerkers die op vrijdag 16 dec 2022 werkten in Prenatal Breda kappot gemaakt met achtervolging door medewerkers door de hele winkel en beschuldiging waarvan je zelf niets van af weet. ik adviseer elke zwangere vrouw om daar zeker geen inkopen te doen, want respect hebben ze zeker niet en maken je fijne zwangerschap een grote nachtmerrie met slapeloze nachten en onrustige momenten. Respectloze mensen die die daar werken. Jullie moeten jullie schamen voor wat jullie bij mij veroorzaakt hebben.
Geweldig geholpen met de ingewikkelde puzzel van 3 kinderen op de achterbank krijgen in autostoeltjes. Dat ook nog in de stromende regen en met 2 auto’s. Amber dank je wel! Dat noem ik nog eens service :
Wat een slechte ervaring heb ik met hun. Heb een bestelling gedaan in hun webshop , na 5 dagen gebeld blijkt dat bestelling volgens hun kwijt bij PostNL. Er werd een onderzoek ingesteld tussen hun en PostNL, klant is niet belangrijk voor hun en moet wachten op uitkomst onderzoek. Een goed bedrijf stuurt de bestelling opnieuw en laat klant niet wachten. Je belt de 'klantenservice' hierover en vervolgens kan de klant er weer achteraan over uitkomst of terugbetaling, dat noemt zich klantenservice. Wat een bende.
Hele fijne winkel! Je word er goed geholpen en ze nemen er de tijd voor je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid