facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Précom Logopedie

Précom Logopedie

Info

Centrum voor logopedie, dyslexie, stem, OMFT en prelogopedie. Kinderen en volwassenen met uiteenlopende hulpvragen kunnen bij ons terecht.

Geschiedenis

Logopedie in Landgraaf. De logopedisten bij Précom Logopedie worden gekenmerkt door hun brede ervaring met (hele kleine) kinderen en volwassenen. Zowel met als zonder verstandelijke beperking. Bij de behandeling wordt ingegaan op alle mogelijke vormen en manieren van communicatie. Wij behandelen alle voorkomende klachten op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor, slikken en eten en drinken. Twijfelt u of wij iets voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. De logopedist, Janine Sonnenschein-Bindels, staat ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en is geregistreerd prélogopedist in het prélogopedieregister van de NVLF. Daarnaast zijn wij actief lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF).



"Wij zijn een allround logopediepraktijk met specialisaties in stem, larynxmanipulatie, OMFT, dyslexie, afasie, autisme en het jonge kind. Voor jong en oud staan wij voor u klaar met advies en behandeling op maat.Wilt u een afspraak buiten onze openingstijden? Ook dat kan! Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak via 045-2301448"
Adres: Beneluxstraat 13, 6372 AW Landgraaf
Telefoonnummer: 0612245867
Stad: Landgraaf
Route: Beneluxstraat 13
Postcode: 6372 AW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Logopedie Heerlen, Psycho-educatie dyslexie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Op de Bies Op de Bies 2 km Koraal biedt advies en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking in d...
Recensies
Zeer tevreden over deze praktijk!! Een echte aanrader...Snel geholpen met een goed resultaat...Kundige, vriendelijke therapeuten die weten wat ze doen. Top!!
Was in de praktijk voor iets anders
Superprofesioneel praktijk. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid