facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PPM Jobs

PPM Jobs

Info

Bij ons bent u op het juiste adres voor het vinden van een nieuwe baan of het vinden van het juiste personeel. Onze kracht is om de "juiste" persoon op de "juiste" plaats te brengen. Onze ervaren consultants staan klaar om u hiermee van dienst te zijn.

Geschiedenis

PPM Jobs is de intermediair tussen werkgevers die op zoek zijn naar het juiste personeel en werknemers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. In onze pragmatische aanpak hebben we ook volop aandacht voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Pas als wij de juiste match gevonden hebben, zijn wij tevreden!
PPM Jobs is de overkoepelende naam achter:

- PPM Werkt, is als detacheringsbureau actief in de sectoren Techniek, Industrie, Groen/GWW en Bouw. Wij bemiddelen als specialist in vaste banen, in functies van VMBO tot HBO niveau.

- PPM Senior, is actief als uitzendbureau voor 45+ personeel, waaronder vutters en gepensioneerden, actief in alle sectoren. Wij bemiddelen in alle fulltime en parttime functies.

- PPM Select, is als Werving & Selectie en Executive Searchbureau actief in de sectoren Machinebouw, Offshore, Scheepsbouw en Industrie. Wij bemiddelen in functies van HBO en WO niveau.

Adres: Stationspark 834, 3364DA Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184410956
Stad: Sliedrecht
Route: Stationspark 834
Postcode: 3364DA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DB Work HR DB Work HR 960 meter Absurd hoe deze man/medewerkers rijden over de snelweg! Pijlaanwijzingen negeren, daa...
DB Work nl DB Work nl 1 km Vanochtend achter een auto mogen zitten van deze firma. Met verbazing gekeken hoe dez...
Recensies
Op gesprek geweest bij John van der Tak. Onprofessionele organisatie, laten je komen om vervolgens niets meer van zichzelf te laten horen.
WAARSCHUWING!! Manipuleerd emails! Ik ben benaderd door PPM. Ik had een vaste baan en zocht een nieuwe uitdaging. In het gesprek met PPM had ik 2 eisen: een auto van de zaak en direct een vaste aanstelling na de PPM-periode bij het nieuwe bedrijf. De auto van de zaak is NIET besproken door PPM met mijn nieuwe werkgever maar wel aan mij toegezegd. Mijn werkgever is zo fantastisch geweest om dit toch alsnog te regelen. De vaste aanstelling had ik zwart op wit in een email van PPM. Ik had geen reden tot ongerustheid. Wat blijkt, PPM heeft de gestuurde mail van mijn werkgever eerst BEWERKT!! Actief een paar regels toegevoegd waarin staat dat ik een vaste aanstelling zou krijgen. Echt ongelooflijk, pure fraude !! Mijn werkgever en ik waren beiden woedend toen dit aan het licht kwam.Ik heb mijn vaste aanstelling maar zeker niet dankzij afspraken PPM. Laat dit een waarschuwing zijn, nooit in zee gaan met dit bedrijf !!!!
Superfijn geholpen!! Via PPM Jobs een superleuke baan gevonden. Werd telkens netjes op de hoogte gehouden en werd meerdere keren gebeld hoe mijn sollicitatie procedure verliep. Vond het echt super! Bedankt! :
In 2017 mij aangemeld met mijn wensen om een nieuwe baan te vinden. Ik heb vanaf dat ik mij heb aangemeld diverse keren via PPM een baan aangeboden gekregen. Die aansloten op mijn wensen Dus niet alle banen die PPM in hun systeem hebben . Dat waardeer ik en vindt PPM om die reden een goede partner om te zoeken naar een nieuwe baan.
ppm heeft mij zeer goed geholpen met baan vinden. Ze waren heel actief en luisterde goed wat ik graag wou. Binnen paar weken had ik de juiste baan met nieuwe uitdagingen. Na 2 maanden bij PPM Jobs heb ik inmiddels vaste instelling bij een bedrijf. Heel erg bedankt voor goeie samenwerking.
Op een ontspannen en professionele wijze heeft PPM Jobs mij aan een andere baan geholpen. De persoonlijke benadering heb ik als heel prettig ervaren. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een andere uitdaging.
Al vele jaren een samenwerking. Als installatiebedrijf al meerdere werknemers via PPM jobs in dienst kunnen krijgen. prettig team om mee samen te werken.
Fijne samenwerking. Altijd bereikbaar, en vriendelijke collega's. Ik zou zeker PPM Jobs aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid