facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PPM Band

PPM Band

Info

PPM Band: een van Neerlands beste en gezelligste coverbands. Geen poeha, gewoon ouderwets gezellig feest! Van bedrijfsfeest tot festival!

Geschiedenis

In het grote woud van vele coverbands die Nederland op dit moment rijk is, blijft PPM in staat zich op eigen wijze te profileren. We zijn niet de zoveelste kopie van een kopie. PPM koppelt kwaliteit aan performance middels een geheel eigen show met waanzinnige muzikanten en twee geweldige frontmensen! Die kwaliteit is niet onopgemerkt gebleven, enkele hoogtepunten van de laatste jaren:

Spelen tijdens de kampioenshuldiging van FC Twente (70.000 man!)
Begeleiden van Wolter Kroes (Ahoy/HMH)
Zomerfeesten door heel het land (St. Anthonis / Sambeek / Hengevelde /etc)
En natuurlijk vele bedrijfsfeesten en bruiloften!
PPM blijft zich, op eigen wijze, vernieuwen. Zo hebben we de uniek 'Request' formule: op verzoek via kaarten of SMS spelen we (met de hele band!) verzoeknummers. Uniek, interactief en gegarandeerd een topfeest!

PPM by Request

Uniek in Nederland: PPM BAND combineert het beste van meerdere werelden. De interactiviteit van acts zoals Crazy Pianos/THe Piano House, met de kwaliteit en de perfomance van één van Nederlans beste coverbands. Dat dit een succesformule is, is inmiddels gebleken. De band speelt inmiddels elk feest plat en wordt meteen weer vastgelegd voor het volgende jaar (behalve bij bruiloften ;-)).

Hoe werkt het?

Heel simpel: het publiek kan tijdens optredens van de PPM BAND via SMS en/of via kaartjes verzoeknummers doorgeven. Vervolgens zal PPM deze gaan spelen, maar wel op een zodanige wijze dat het lijkt alsof het gewoon tot hun repertoire hoort. Hier komt natuurlijk de kwaliteit en de ervaring van de band om de hoek kijken.
Vanaf het eerste moment wordt het publiek zo meegenomen (en verantwoordelijk) voor het feest, wat leidt tot grote hilariteit, grote feestvreugde en grote tevredenheid alom. Ook voor de band is het telkens weer een uitdaging en een verrassing om zoveel verschillende nummers zo goed te spelen. Uiteraard kan de PPM BAND ook putten uit een ontzettend groot basisrepertoire en worden nummers altijd goed 'ingepast' in de set/op de avond.

De "WOW-factor...

Het resultaat van deze formule is ook simpel: Feest, feest, en nog eens feest. En daarnaast een grote 'WOW"-factor bij het publiek
*WOW, wat goed!
*WOW, dat ze die ook kunnen!
*WOW, wat een feest!
*WOW, dit is uniek!

Kortom: dit moet je meegemaakt hebben, succes verzekerd!

Adres: Erve Smedinck 92, 7468 JS Enter, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0413-296095
moc.liamtoh@dnabmpp
Stad: Enter
Route: Erve Smedinck 92
Postcode: 7468 JS



op zoek naar gerelateerd: ppm band kosten, loes ppm band, ppm band leden, loes lammertink, ppm band agenda, ppm touw, ppm band facebook, beethoven band
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid