facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PP Solex verhuur Zeeland

PP Solex verhuur Zeeland

Info

Het leukste dagje uit!
Een gezellig uitje met zijn tweetjes op de solex/ e-chopper / tandem of een compleet verzorgd arrangement voor grote groepen is bij P&P verhuur altijd gegarandeerd succes.

Geschiedenis

Een gezellig uitje voor solexen met z’n tweetjes of solextochten met een compleet verzorgd arrangement voor grote groepen is bij P&P solexverhuur altijd gegarandeerd. Het solexen op onze originele gereviseerde oldtimers is een geschikt onderdeel voor teambuilding, maar ook een leuk idee voor een geslaagd bedrijfsuitje.
Voor diegene die geen rijbewijs of bromfietscertificaat hebben, kunnen we naast de solexen ook tandem Spartamets aanbieden.
Naast deze authentieke benzine solexen en tandems beschikt P&P solex verhuur ook over de mogelijkheid om volledig elektrische solexen aan te bieden voor verhuur.



"Een gezellig uitje met zijn tweetjes op de solex/ e-chopper / e-fatbike of een compleet verzorgd arrangement voor grote groepen is bij Funbikes Zeeland altijd gegarandeerd succes. Het solexen op onze originele gereviseerde oldtimers is een geschikt onderdeel voor teambuilding, maar ook een leuk idee voor een geslaagd bedrijfsuitje. Met onze P&P e-chopper kunt u op een zeer stoere manier duurzaam toeren langs vele mooie bezienswaardigheden die Zeeland te bieden heeft, ook aan gezellige tussenstops wordt gedacht."
Adres: Heinkenzandseweg 56a, 4451RD Heinkensand, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0623547844
Stad: Heinkensand
Route: Heinkenzandseweg 56a
Postcode: 4451RD



op zoek naar gerelateerd: Elektrische Solex huren, Solex huren Zeeland Koudekerke, e-chopper route zeeland, E-chopper route Middelburg, E-chopper Yerseke, Solex huren Walcheren, Elektrische step huren Zeeland, E-chopper Vlissingen
Recensies
Aanrader om zeeland te verkennen en te genieten van de mooie omgeving! 2 e-choppers gehuurd en ieder een tiener achterop. Plezier gegarandeerd! Ga voor een hele dag, heb je tussendoor langer de tijd voor een terrasje of dorpsbezoekje. Route van 50 km is dan ideaal. Wij gaan het nog vaker doen, was top!
Recent een aantal Solex’en gehuurd en de Westerschelde route gereden +-50 km. Deze loopt dwars door de Zak van Zuid-Beveland. Onderweg kom je een aantal bezienswaardigheden en horecagelegenheden tegen. Funbikes beschikt over goed materiaal en een zeer vriendelijke en behulpzame medewerker. Wij hebben een topdag gehad!
Heerlijk gereden op d e shopper mooie route was 50 km lang. Prima service onderweg lekker wat kunnen eten. Echt een aanrader
Ontvangt vriendelijk, na de rit om de scooters in te leveren zeer onpersoonlijk. Voor mij niet voor herhaling vatbaar om daar te huren.
Met ons 10-en op e-choppers over de dijken door de Zak van Zuid-Beveland. Genieten van de natuur en elkaar onderweg spreken was met deze stille choppers een waar genot. Onderweg ergens gestopt om samen een terrasje aan de dijk te pakken, gaf ons een gevoel van lekker uit en in vrijheid toeren. Graag willen we dit nog een keer doen. Voor nu bedankt.
Leuke bikes,, maar na 50 km beginnen de billekes toch wat tegen te sputteren!
Geweldige middag gehad met 12 man op zowel de solexen als de E-Choppers. weer was iets minder maar met regen poncho's aan prima te doen. Misschien een idee om die voor een klein bedrag ook aan te bieden bij de verhuur zeker een aanrader! Ook een geweldige service! We konden de solexen bij het klokhuis achter laten waar ze werden opgepikt door P&P verhuur.
Was een geweldig ervaring om te doen...mooie omgeving...leuke stops...jammer nog dat we in de corona tijd zaten...laatste stop...klompenmaker en wat gekocht....
We hebben een heerlijke dag gehad en de sevice was super. Bij de laatste 5 km stopten mijn E scooter. Accu leeg. We hebben gebeld en binnen 5 min kwam hij met een nieuwe accu. De route die we gereden hebben was echt de moeite waard.
Fantastisch leuk om te doen we hadden 2 ebikes waarvan 1 met kinderzitje voor de gehele dag veel gezien leuke stops alleen op maandag veel dicht dus als je gaat doe dat dan op een andere dag. Accu ging ook lang mee en keurig een route die je via je tel kan inlezen super handig. Een telefoonhoudertje zit op de e scooter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid