facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Powerthinking

Info

Neem je leven in eigen hand en leef voluit!

Geschiedenis

Online training PowerThinking
Hoe zou je het vinden om (nog) meer succes te hebben met je praktijk of om die terugkerende droom hierover echt uit te laten komen?
In de tweewekelijkse online training van PowerThinking leer je hoe je je leven op een zeer krachtige manier vorm geeft met behulp van een eenvoudige en zeer effectieve methode. De kracht van deze methode zit in een geheim dat alleen de meest succesvolle mensen ter aarde kennen.

In de zakenwereld is de mannelijke manier van ondernemen nog steeds de boventoon. Nu dat er steeds meer vrouwen aan het ondernemen beginnen, wordt het eens tijd om de wereld te laten zien dat het anders kan dan plannen, doelen stellen en deadlines. Met deze methode vertrouw je volledig op de flow en leer je hoe je richting kunt geven aan een kracht die vele malen groter is dan wij met ons hoofd maar kunnen bedenken.

Dit is geen zweverige koek, honderden zeer succesvolle ondernemers zijn ons hierin voorgegaan en hebben al duidelijk gedemonstreerd hoe je onvoorstelbaar succesvol kunt worden als je dit geheim op een structurele manier inzet.

Gedurende de eerste lessen ontdek je hoe PowerThinking werkt en hoe je dit gebruikt voor je omderneming. Er wordt dieper ingegaan op het geven van aandacht aan jouw verzoeken, de kracht van je intenties en het effect hiervan op de buitenwereld.
Daarna laat de training je zien welke zeven valkuilen je kunt verwachten en hoe je hiermee omgaat. Naast de valkuilen wordt er ook aandacht besteed aan die momenten waarop het proces niet lijkt te werken. Hoe zorg je ervoor dat het proces werkt en blijft werken? Tot slot leer je hoe alles samenhangt met timing en het vermogen om los te laten om te kunnen ontvangen.

In de loop van deze training groeit je besef van de mogelijkheden die bestaan om jouw wens daadwerkelijk te creëren. Je leert begrijpen dat je dingen die je voorheen niet voor mogelijk hield wel degelijk kunt neerzetten. Je ontdekt dat wonderen bestaan en dat jij deze wonderen waar kunt maken.

Het geheim van deze training is dat je gaat ervaren wat je werkelijke creatiekracht is. Dit ervaar je door te doen, niet door het lezen van boeken en ander studiemateriaal.
Op deze manier laten wij als succevolle, ondernemende vrouwen zien dat het voeren van een business ook anders kan. Op onze geheel eigen wijze, gebruikmakend van een geheim dat al honderden jaren beproefd is door 's werelds meest succesvolle ondernemers.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt direct beginnen met je dromen tot leven te brengen. Schrijf je nu in op de website en krijg de eerste drie lessen gratis. Ga naar www.powerthinking.nl om direct te starten met je eerste les.

Adres: Jachtlaan 15, 3721 CA Bilthoven
Stad: Bilthoven
Route: Jachtlaan 15
Postcode: 3721 CA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wakker Wakker 133 meter Wij zijn wakker. Een jonge bruisende en energieke ontwikkel club vol vernieuwing, be...
Coöperatieve Koninklijke Boekverkopersbond U.A. Coöperatieve Koninklijke Boekverkopersbond U... 744 meter Coöperatieve Koninklijke Boekverkopersbond U.A. (KBb), brancheorganisatie voor boekha...
Wilkin's Wilkin's 921 meter
Fitsnacks.TV Fitsnacks.TV 1 km Hét On Demand Online TV kanaal die jou 24/7 helpt om je sportieve doelen te bereiken!...
Kos Onderhoud Kos Onderhoud 1 km www.kosonderhoud.nl
Dierbare stoffen Dierbare stoffen 1 km Heb jij ook textiel die een dierbare herinnering met zich mee draagt? We maken van di...
Schildersbedrijf van Dijl Schildersbedrijf van Dijl 1 km betrouwbaar schilders- en behangbedrijf, waar kwaliteit voorop staat
ZZP De Bilt ZZP De Bilt 2 km ZZP De Bilt is een nieuw netwerk voor zelfstandige ondernemers in de gemeente de Bilt...
Slotencenter Slotencenter 2 km Zeer vakkundig. Ze kunnen véél meer dan de gewone slotemaker en hebben voor alles een...
Defactim BV Defactim BV 2 km Actuarissen die iedere pensioenvraag kunnen beantwoorden
Fysiovanstraten Fysiovanstraten 14 km Hele goede ervaring bij 2 van de fysiotherapeuten die erg klantbewust waren. Uitvoeri...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid