facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PowerMama Rhenen

PowerMama Rhenen

Info

Training en coaching tijdens en na de zwangerschap.
Voor en door moeders, indoor en outdoor, met en zonder kinderen.



"PowerMama 0318 is jouw pre en postnatale fitness coach."
Adres: Remmerden 122a, 3911 TZ Rhenen
Telefoonnummer: 623230695
Stad: Rhenen
Route: Remmerden 122a
Postcode: 3911 TZ


Recensies
Als krachtsporter in hart en nieren wist ik niet waar te beginnen na mijn zwangerschap en bevalling… Het core-restore programma onder leiding van Elina heeft mij hier enorm bij geholpen. Het voelde heel goed om op een zorgvuldige en verantwoorde manier het sporten weer op te bouwen en mijn lichaam weer sterker te maken. Met alle tips & tools en oefeningen kan ik nu weer langzaam op gaan bouwen naar mijn oorspronkelijke niveau. Blij mee & echt een aanrader!
Inmiddels al 10 personal training lessen gevolgd bij Elina. Naast dat er een leuke gezellige sfeer is, wordt er hard gesport en ben ik altijd weer erg blij als ik geweest ben. Na mijn zwangerschappen stonden mijn rechte buikspieren nog uit elkaar diastase waardoor ik er soms nog steeds wel een beetje zwanger uitzag. Zelfs na 10 lessen merk ik al een groot verschil en wordt mijn buik steeds platter; zelf had ik dit nooit kunnen realiseren gezien ik geen idee had welke oefeningen goed zijn voor core restore en vooral op welke manier je ze moet uitvoeren. Omdat ik zo tevreden ben, heb ik weer een nieuw pakket afgenomen en kan ik niet wachten om er weer tegenaan te gaan met als doel mijn diastase zo veel mogelijk te laten herstellen en weer fit te worden! Bedankt Elina!
Ontzettende leuke plek om na of tijdens je zwangerschap met een kleine groep vrouwen te sporten. Elina is enthousiast en begeleid je goed. Geen abonnement nodig, je koopt een strippenkaart en boekt je lessen online, ideaal. Aanrader!
Al een aantal weken aan het sporten bij powermama na een heftige HG zwangerschap. Ik wil weer op krachten komen en meer conditie krijgen. Dit lukt heel goed bij Elina van powermama. De sfeer is heel prettig. Echt elke week een uitje om te gaan sporten. Je sport op je eigen niveau met andere net mama's en zwangere vrouwen. Ook uitwisselen van tips of van sommige herkenbare situaties van de mama's zijn heel fijn.
Na mijn zwangerschap het Core Restore programma gevolgd bij PowerMama0318! Met de fijne begeleiding van Elina weet je dat je verantwoord aan het sporten bent, na je bevalling. Een hele fijne eerste stap richting het sporten, voor een kersverse mama! Echte aanrader dus!
Elina is behalve een ontzettend fijn persoon ook echt een goede trainster. Ik wilde na mijn bevalling onder begeleiding het sporten weer oppakken. Elina zorgt tijdens elke training voor een fijne combinatie tussen kracht, het versterken van mijn core én conditie. Ze kijkt goed naar wat ik kan en nodig heb om weer sterker te worden. Echt een aanrader!
Elina is professioneel en fijn in de omgang. Persoonlijke training hielp mij heel bewust en verantwoord te sporten tijdens m’n zwangerschap. Aangepast op wat ik kon. Absoluut een echte aanrader! Ik kom zeker terug na de bevalling.
Professionele en fijne begeleiding voor zowel tijdens als na je zwangerschap. Fijn om het sporten na mijn zwangerschap hier weer te hebben opgepakt en hier de juiste adviezen bij te krijgen. Gezellige groepslessen met andere aanstaande moeders waar ieder op z’n eigen niveau kan sporten.
Elina is een ontzettend kundige en gezellige trainer. Ze heeft oog voor persoonlijke doelen en geeft tijdens het sporten praktische tips en adviezen. Zeker een aanrader!
Een fijne coach met verstand van pre en post-natale fitness. Een heel fijn persoon in omgang en niet alleen een aanwinst voor onze gym, maar ook voor heel Veenendaal. Een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid