facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PowerMama Helmond

PowerMama Helmond

Info

8 weekse cursus die vrouwen op eigen niveau leert, hoe belangrijk "bewust" bewegen is in een bijzondere maar vaak kwetsbare periode in hun leven.



"Kennis is krachtBen jij het beu om allerlei tegenstrijdige adviezen omtrent tillen rondom de zwangerschap te krijgen?Er is geen pasklaar antwoord, iedereen is anders.In onze programma’s bieden deskundige coaches je de kennis en tools om je eigen verstandige en goed onderbouwde keuzes te maken in je sportieve activiteiten.Ervaar jij, onzekerheid, klachten of ben je op zoek naar een krachttige zwangerschapscursus?Onze verschillende producten bieden maatwerk met als doel om elke vrouw het vertrouwen en energie te geven tijdens deze intensieve periode.Wij gaan graag met je aan de slag om van jouw een echte PowerMama te maken!"
Adres: Montgomerystraat 16, 5705BA Helmond
Telefoonnummer: 0629541470
Stad: Helmond
Route: Montgomerystraat 16
Postcode: 5705BA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 11:00


op zoek naar gerelateerd: PowerMama utrecht, PowerMama locaties, PowerMama Amsterdam, PowerMama Doetinchem, PowerMama Coach, Zwanger met Yous
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fit4Women Fit4Women 1 km Super fijne, vrouwvriendelijke sportschool. Waar je goed les krijgt van de instructri...
Combat Sports Academy Combat Sports Academy 1 km Ik train hier al meer dan 10 jaar. Ik moet er een eind voor rijden maar dit heb ik er...
Train&treat Train&treat 3 km Sportief, gebalanceerd en blijvend afvallen Personal training, begeleiding in voeding
Recensies
Tijdens mijn zwangerschap maar ook na de bevalling heb ik bij Chantal powermama gevolgd. Chantal is een lieve vrouw en geeft hele fijne begeleiding aangepast op jou als persoon. Ze bezit over veel kennis en weet dan ook waar ze over praat. Bij de lessen hangt een erg gemoedelijke sfeer en voelde ik me al gauw op m’n gemak. Door het programma powermama te volgen heb ik tot 37w door kunnen sporten en ook heb ik fijne begeleiding gehad bij het opbouwen na mijn bevalling. Ik beveel haar dan ook zeker aan!!
Dikke aanrader! Deze cursus is perfect voor vrouwen die graag door willen sporten tijdens of na de bevalling en niet goed weten wat wel en niet kan. Chantal is erg vakkundig en neemt echt de tijd voor je. Ze past de oefeningen aan op de cursist, zo heb je echt het gevoel dat je lekker hebt kunnen sporten na de training. Of je nou wel of geen sporter bent je hebt hier echt iets aan!
Super leerzaam en leuk! Chantal heeft heel veel kennis en geeft het vertrouwen dat je met je zwangere lichaam veel meer kunt dan je denkt. Ze geeft heel duidelijke kaders met wat wel en niet mag. Heb je een pijntje? Dan krijg je andere oefeningen. Ze houdt het voor iedereen in de les op die manier aangenaam en leuk, en zorgt ervoor dat je weer echt even lekker aan het sporten bent. Tegelijkertijd leer je de juiste ademhalingsoefeningen en krijg je veel kennis mee. Echt een aanrader!
Na mijn zwangerschap bij PowerMama Fabriek terecht gekomen. Chantal is heel kundig, heeft veel kennis en zorgt voor een goede begeleiding. Iedereen kan op haar eigen niveau trainen, dat is heel fijn. Een echte aanrader.
Heel waardevol om fit te blijven tijdens je zwangerschap maar ook voor je herstel. Fijne en professionele begeleiding van Chantal. Je kunt meer dan je denkt tijdens je zwangerschap, als je maar weet hoe je dit moet doen. PowerMama is een aanrader!
Hele dikke aanrader voor zwangere/bevallen vrouwen die graag onder goede begeleiding fit willen worden en blijven! Na mijn tweede bevalling wilde ik vooral weer een sterk lijf na vele zwangerschapskwalen. Maar wel op een verantwoorde manier en met de juiste begeleiding om klachten te voorkomen. Na voldoende rust en een begeleide start via de fysio ben ik na 3 maanden begonnen met het Powermama programma. Tijdens de masterclass werd mij uitgelegd wat er met je lijf gebeurd voor, tijdens en na de bevalling, wat hierdoor de aandachtspunten zijn en hoe we hier tijdens t programma rekening mee gingen houden. Hierdoor kreeg ik het vertrouwen dat Chantal wist wat ze deed en wat ik nodig had en waarom voor een goed herstel! Super fijn! Alle oefeningen werden uitgebreid uitgelegd waarna kritisch werd gekeken naar de uitvoering en goed werd gelet op de ademhaling. Elke week een gevarieerd programma met een klein groepje mama’s waardoor iedereen ook individueel de aandacht kreeg. Ik vond het heerlijk dat ik werd uitgedaagd en de focus op werd gelegd op wat je allemaal wél kan als net bevallen vrouw. Na iedere les had ik het gevoel dat ik ook echt flink had gesport maar niet over mijn eigen grens was gegaan. Ik gebruik veel tips en oefeningen nog dagelijks .
Door deze Powermama cursus heb ik langer kunnen sporten dan verwacht en op een prettig niveau. Ook na de cursus kon ik bij Chantal terecht voor vragen. Ze heeft veel kennis en staat open voor alle vragen. Ze deelt daarnaast ook eigen ervaringen waardoor alles bespreekbaar wordt. Aan te raden!
Rijden hier in Eindhoven 2 jonge jongens allebei met een petje op in een zwart busje transport courier. Snijden ze eerst me auto af, bijna een verkeersongeluk. Rijden ze links om af te slaan en rechtdoor heeft groen, rijden ze zonder te kijken de middelste rijbaan op. Rijden ze voor me, trappen ze ook ineens kei hard op de rem. Beginnen ze te toeteren en steken allebei uit de raam hun middelvinger op.
Voor iedereen die zwanger is óf net bevallen raad ik deze cursus aan. Chantal heeft zoveel kennis en legt alles rustig uit tijdens de masterclass. Tijdens de lessen leer je goed op je ademhaling te letten waardoor je verantwoord door kunt sporten. Na de les heb je ook echt iets gedaan. Het is totaal niet zweverig maar wel een bewustwording van wat het met je lichaam doet en hoe je moet herstellen.
Superfijn om actief en verantwoord te sporten bij Chantal tijdens en na de zwangerschap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid