facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Powerhouse Pilates

Powerhouse Pilates

Info

De studio van Powerhouse Pilates is gelegen in Geldermalsen met prachtig uitzicht over de haven. Hier volg je Pilates, Barre in kleine groepen. En ook privétrainingen zijn hier mogelijk.

Adres: Achter 't Veer 10, 4191AD Geldermalsen
Telefoonnummer: 31614493850
Stad: Geldermalsen
Route: Achter 't Veer 10
Postcode: 4191AD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 19:00 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 12:15

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huidtherapie Omniderm Huidtherapie Omniderm 185 meter Lisanne vertelt met veel enthousiasme duidelijk wat de behandeling inhoudt. Al na enk...
Etos Geldermalsen Etos Geldermalsen 304 meter Er zijn alle eisen voor hygiëne en huidverzorging.Hij heeft veel korting en een goede...
D-Nails 4 you D-Nails 4 you 404 meter Mooie nagelsalon met vriendelijke kundige nagelstylistes. Heel veel keus qua kleuren,...
Kapster Marlou Kapster Marlou 731 meter uw thuiskapster in de regio Geldermalsen tiel Zaltbommel thuiskapster Marlou
Irina's Nagelstudio Irina's Nagelstudio 1 km Ineke heeft weer mooi werk verricht.
Anesi Nederland Anesi Nederland 1 km Snel en verzorgd geleverd aan huis.
NEM Cosmetics BV NEM Cosmetics BV 1 km Snel en verzorgd geleverd aan huis.
Knip & Zo by Cynthia Knip & Zo by Cynthia 1 km Super tevreden!!
Biologische  haarverzorging van BIO A+O.E. Biologische haarverzorging van BIO A+O.E. 2 km Enthousiaste medewerkers. Je wordt er goed en snel geholpen.
Recensies
Mooie pilatesstudio met goede parkeergelegenheid waar klassieke pilates wordt gegeven, door een bedreven professionele enthousiaste instructrice. Aanrader!
Kristel doet het fantastisch. Ze combineert fysieke inspanningen met humor en goede uitleg. De pilates lessen zijn voor iedereen geschikt: voor lenige gevorderde jonge mensen en voor strammere ouderen zoals ik. Sinds ik pilates doe heb ik geen last meer van mijn rug. Ik raad het iedereen aan.
Als je goed en met aandacht wilt werken aan je lichaam maar daarbij ook graag fun wilt hebben: dan moet je zeker bij Kristel zijn! Ze heeft enorm veel kennis, kijkt met aandacht naar al haar klanten en ze heeft veel humor! Kortom: een ideaal pakket!!!
Zeer fijne studio met veel aandacht voor ieders persoonlijke doelen. Je wordt wel uitgedaagd, maar het voelt niet zo als boot-camp. Ik rij er normaal gesproken graag 40 minuten voor.
Persoonlijke aandacht voor iedereen! Met veel humor en vrolijkheid word je uitgedaagd om je lichaam steeds sterker te maken!! Elke les van Kristel is een feestje.
De pilateslessen bij Kristel zijn echt een feestje. Ze weet precies hoe ze me moet motiveren en heeft de juiste energie die ze de hele les volhoudt. Ik klaag wel dat het zo zwaar is maar stiekem vind ik het heerlijk ; Morgen ben ik er weer hoor!
Super leuke lessen, een frisse vrolijke vrouw die met passie de lessen geeft. Een heerlijke ruimte voor de lessen. Ik kom graag bij Kristel! Te gezellig om niet te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid