facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Power Valley

Power Valley

Info

- Power Valley - gaat op Zaterdag 11 mei aanstaande voor de 3e keer plaats vinden op het Geestmerambacht te Langedijk. Een Truck & Tractor Pulling event wat vooral méér bied!!

Geschiedenis

Power Valley wordt hét evenement waar we de liefhebbers van pk´s en spektakel zullen verwelkomen. In de buurt van Alkmaar streven wij ernaar bezoekers en deelnemers vooral méér te bieden.

6 jaar geleden zijn wij als ‘Stichting Tractor Pulling West-Friesland’ begonnen met het organiseren van een tractorpulling evenement in Noord-Holland. Zeven jonge bestuursleden hebben zich ingezet om de mensen in Noord-Holland kennis te laten maken met deze prachtige sport. Uit deze provincie komen immers deelnemers die al vele jaren succes hebben in tractorpulling op het hoogste niveau.



"Power Valley Truck & Tractor PullingEén van de grotere tractor pulling evenementen van Noord-Holland. Met sport tractoren die uitkomen in verschillende klassen. De trekkers zijn uitgerust met brullende motoren, fluitende turbo’s en Isotov turbines waardoor ze veel vermogen hebben en er spectaculaire runs uit voortkomen. Met een geluid, geur en gevoel beleving “in het echt is het heel anders dan op tv”.Kom het beleven. Doordat er op twee banen tegelijk gereden word gebeurt er altijd wel wat op de baan en is er voor het publiek altijd wat te zien. Ook aan de inwendige mens is gedacht, er is een snackwagen aanwezig en drinken kan op het terrein gekocht worden."
Adres: Festivalweg 1, Oudkarspel
Telefoonnummer: +31 6 54717445​⁠​
ln.yellavrewop@ofni
Stad: Oudkarspel
Route: Festivalweg 1



op zoek naar gerelateerd: power valley geestmerambacht, power valley programma, power valley 2018, langedijk tractorpulling, power valley tickets, powervally 2018, power valley oudkarspel, trekkertrek langedijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loopschoolstapvoorstap Edwin Ooijevaar Loopschoolstapvoorstap Edwin Ooijevaar 4 km Super loopschool Voor beginners en gevorderden
Sportcentrum Langedijk Sportcentrum Langedijk 4 km Toppers hier! Goede squashbanen en zeer vriendelijke bediening voor de derde helft!
ijsvereniging-volharding ijsvereniging-volharding 4 km Welkom bij IJsvereniging "Volharding" in Oudkarspel, op onze landijsbaan kunt u (mits...
Recensies
Ik was hier voor de eerste keer en heb een onwijze leuke middag gehad. Wat een prachtige trekkers en dat geluid alleen al oordoppen aanbevolen goed te horen en te voelen, want als ze langs reden trilde de grond. Ik weet nu al, dat als dit evenement hier weer plaats vindt dat ik zeker weer van de partij ben. Er was ook aan kinderen gedacht, apart met hekken afgezet terrein, met springkussens, houten bouw en klimtorens, tafels met lego etc... Volwassen konden ook mee als begeleiding voor de hele kleintjes maar er liepen ook volwassenen die de boel in de gaten hielden. Er waren toiletten aanwezig, kramen waar je eten en drinken kon kopen, betalen met munten, die je daar kon kopen. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid