facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pouderoyen Car Sales

Info

Wij zijn verkoopbemiddelaar voor particulieren en bedrijven die hun exclusieve voertuig willen verkopen. Benieuwd naar onze services? Bel ons op +316 10 30 42 95.



"Wij zijn verkoopbemiddelaar voor particulieren en bedrijven die hun exclusieve voertuig willen verkopen. Benieuwd naar onze services? Bel ons op +316 10 30 42 95."
Adres:
Telefoonnummer: 0610304295
Stad: Zaltbommel


Recensies
Nadat Maurice mijn schoonvader had benaderd voor de verkoop van zijn auto, is hij op locatie aan huis gekomen om het traject van de auto verkoopbemiddeling te bespreken. Zijn heldere aanpak met scherpe prijs stelling heeft ons over de streep gehaald om met hem in ''zee'' te gaan. Wat Maurice afspreekt komt hij onmiddellijk na en heeft hij de verkoop van de Porsche van a tot z begeleid. Wekelijks wordt je op de hoogte gesteld van alle statistieken van de diverse sites en natuurlijk de potentiële kopers die telefonisch contact hebben gezocht. Wanneer de overeenkomst gesloten was heeft Maurice de overdracht van de auto netjes begeleid inclusief de overschrijving. Kortom, wil je een auto aankopen of verkopen en wil je hier in begeleid worden, dan bevelen we Pouderoyen Car Sales Maurice van harte aan!Service: Bemiddeling
Na een korte maar uitgebreide intake, zijn alle wensen en mogelijkheden besproken. Er worden aantal auto’s geselecteerd. En bij de eerste kijkafspraak bij een dealer is het meteen raak. De auto wordt nog even technisch gecontroleerd en het papierwerk in orde gemaakt allemaal door Pouderoyen Car sales en ik kan rijden in een Volvo XC90 youngtimer. Pouderoyen Car Sales bedankt voor je hulp en geweldige service!
Eerlijk, goede koffie en geeft net dat persoonlijkere zetje wat hem uniek maakt! Ik verkoop mijn volgende auto graag weer via Maurice!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pouderoyen Car Sales met het openbaar vervoer


Zaltbommel, Karstraat 160 meter
266
268
860
Zaltbommel, Karstraat 170 meter
266
267
268
860
Zaltbommel, De Poorterij 440 meter
266
267
268
860
Zaltbommel, De Poorterij 480 meter
266
268
860

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid