facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Potters, Vooijs & van der Plas Makelaardij

Potters, Vooijs & van der Plas Makelaardij

Info

Service, goede bereikbaarheid, goede presentatie en het enthousiasme van een klein team van moderne professionals.
Dat is de formule van Potters, Vooijs & Van der Plas Makelaardij.

Geschiedenis

Wilt u een woning aankopen, verkopen of taxeren? NVM-makelaar Potters, Vooijs & Van der Plas staat u op professionele en eigentijdse wijze terzijde. Vanuit een unieke locatie in Katwijk begeleiden onze enthousiaste professionals u op persoonlijke wijze bij het aankoop of verkoopproces.
Van adviesgesprek tot fotopresentatie en van verkoopbrochure tot koopcontract: het enthousiasme zit in alle aspecten van onze dienstverlening.



"Wij zijn jouw persoonlijke adviseur voor makelaardij, hypotheek en verzekeringen. Of het gaat om de verkoop van je huis, een passende hypotheek, een verzekering of een schadegeval. Wij gaan altijd voor het beste resultaat voor jou."
Adres: Koninginneweg 2, 2225 HK Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071-4019164
Stad: Katwijk
Route: Koninginneweg 2
Postcode: 2225 HK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Ancora Katwijk, Funda potters, Van der Meer Makelaars, Funda Katwijk, De Leeuw Makelaardij, Hoevens Makelaardij, Kerkstraat, Katwijk, Vastgoed Katwijk
Recensies
Laatst geboden op een woning die te koop stond bij deze makelaardij. Dan zit je te wachten in spanning op een belletje, terwijl je ondertussen probeert te focussen op je werk. Klik je per ongeluk je mail open. Staat er een erg onpersoonlijk mailtje dat je het niet bent geworden. Kleine moeite toch om gewoon even een belletje te plegen en netjes melden dat je het niet geworden bent ?
Top Makelaar! Correct en luistert goed naar wat je wensen zijn. Ook de dames achter de balie staan je vriendelijk te woord.
Klantvriendelijk en verlenen goede service
Zeer vriendelijk en goede afhandeling. Zeer tevreden.
Gekeken voor een woning niet kunnen vinden
Goed advies gehad over de prijsstrategie bij de verkoop van ons appartement. Geholpen door Hans. Hij is flexibel, regelt alles tot in de puntjes en is altijd goed geluimd. Heel tevreden over de verkoop.
Super! Hele vriendelijke mensen, helpen je goed en altijd.
Altijd vriendelijk en wordt er goed geholpen en begeleid met alles
Slecht, blijken huis_ tuin en keuken mensjes, geen visie, met.hun win je de oorlig niet
Top team altijd staan ze er voor jouw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid