facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Potters Notarissen

Potters Notarissen
"Potters Notarissen is een notariskantoor dat dienstverlening biedt op alle notariële gebieden.Met specialisten op het gebied van onroerend goed, ondernemingsrecht en familierecht kunnen wij u voorzien van een advies op maat. Daarbij staat service en klant- en doelgerichtheid centraal en is maatwerk wat u van ons mag verwachten."
Adres: Leenderweg 1 , Valkenswaard 5554 CK, NL
Telefoonnummer: 040 201 2848
Stad: Valkenswaard
Route: Leenderweg 1
Postcode: 5554 CK



op zoek naar gerelateerd: Smeets notaris
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wij zijn op zeer prettige en deskundige wijze geholpen door dit notariskantoor. Gedegen kennis, eerlijk advies, meedenkend en vriendelijk. Regelen alles correct.
Afgelopen maand een huis gekocht van de gemeente Valkenswaard en daardoor te doen gehad met hun projectnotaris: Potters. Een ouderwets notariskantoor in een ivoren toren. Allereerst stuitte ik op het zeer onvriendelijke ontmoedigingsbeleid. Ik werd tot twee keer toe de deur gewezen. Op aandringen van de gemeente is de zaak aangenomen. Ik voel me als klant niet serieus genomen. De communicatie liep erg stroef. Ik moet er telkens zelf achteraan en krijg de mensen die over de zaak gaan zelf niet te spreken. De volgende keer gaan we gewoon weer naar Marks Wachters in Eindhoven. Daar wordt je altijd goed geholpen.
Potters notarissen heeft ons op zeer vriendelijke en professionele wijze geholpen. Een op maat advies waarbij over alle mogelijke scenario's wordt nagedacht om die goed op te nemen in het testament en samenlevingscontract. Wat wij vooral prettig vonden is dat ze het ook in begrijpelijke taal toelichten, zodat je ook weet wat er precies staat als je zelf niet thuis bent in de taal van notarissen.
Recent 2x gebruik gemaakt van de diensten van Potters, Snel en fijn geholpen door Notaris P Ressel , heldere en duidelijke uitleg gekregen in begrijpelijke taal! Een Notaris die meedenkt! Ik kom hier in de toekomst zeker terug.
Kennis niveau was hoog. Als klant stond ik centraal. Product / oplossing aangepast aan mijn wensen. In het algemeen een fijne / respectvolle bejegening.
Zeer correct en prettig contact gehad met notaris Ressel. Kundige notaris die goed oog heeft voor persoonlijke situaties en daar de juiste juridische oplossingen voor bedenkt.
Wij zijn erg prettig en snel geholpen door Potters Notarissen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid