facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pottenbakkerij Hoogland

Pottenbakkerij Hoogland

Info

Pottenbakkerij Hoogland aan de parkstraat in Steyl

Adres: Parkstraat 11B, 5935 BM Steyl, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31773736775
Stad: Steyl
Route: Parkstraat 11B
Postcode: 5935 BM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Galerie de Zeemeermin Galerie de Zeemeermin 814 meter Galerie de Zeemeermin
Recensies
De producten die Pim en Niek maken zijn uniek en erg bijzonder en mooi. Naast deze mooie borden hebben we in de loop van tijd ook mokken en schalen gekocht waar we dagelijks veel plezier van hebben.
Mooie winkel. Zeer vriendelijke ontvangst. Iets boven onze prijs categorie maar absoluut heel mooi. Zowel man als vrouw zijn echte kunstenaars...Unieke stukken...
Prachtig, authentiek, ambachtelijk. Een bezoek is de moeite waard! En de mokken -ik spreek uit ervaring- zijn mooi en prettig in het gebruik. Je betaalt voor echt goede kwaliteit.
Pim Huisseling en Niek Hoogland zijn zeer bedreven in het vervaardigen van hoogwaardige, unieke producten op deze unieke locatie. De traditie van het pottenbakken waar Tegelen al zeer lang om bekend staat, is hier duidelijk aanwezig. Nieuwe technieken dragen bij aan een verbreding en verrijking van dit ambacht. Een bezoek aan deze pottenbakkerij laat zich uitstekend combineren met een bezoek aan Keramiekcentrum Tiendschuur aan de Kasteellaan in Tegelen.
Bij Niek en zijn vrouw Pim word je altijd warm verwelkomd. Veel mooie keramiek te koop, zeker de moeite van een bezoek waard.
Leuk klein pottenbakkersbedrijfje waar nog ambachtelijk gewerkt wordt. Als je daar gevoelig voor bent, dan voel je je daar wel op je gemak.
Heel leuk en leerzaam
Mooie producten in een leuke winkel en in een prachtige omgeving.
Niek maakt prachtige dingen. Ga kijken.
Wat een lieve mensen daar in de pottenbakkerij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid