facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pot tweewielers

Pot tweewielers

Info

Fietswinkel, groot assortiment, reparatie, nieuwe en gebruikte fietsen. Een vertouwd adres sinds 1966.

Geschiedenis

De adviseurs van fietsenspeciaalzaak Pot tweewielers zijn klantvriendelijk, vakkundig, servicegericht en bieden een luisterend oor.

Wij adviseren u graag welke fiets het beste bij u en uw behoeften past. Op onze site willen wij u een indruk geven wie wij zijn en wat wij u aan fietsplezier kunnen bieden…
Ook voor een scootmobiel, driewielfiets of rollator bent u bij ons aan het goede adres

Op onze site kunt u informatie vinden over nieuwe en gebruikte fietsen, fietsmerken en accessoires c.q. onderhoudsmiddelen!

Het is mogelijk om uw eigen fiets samen te stellen via de Koga Signature site. Wij leveren ook vele merken elektrische fietsen en zijn gespecialiseerd in de E-bike. Ook hebben wij fietsendragers voor achterop de auto in ons assortiment.

Tevens is er een aparte showroom voor gebruikte fietsen, tweedehands fietsen en kinderfietsen. Op deze fietsen krijgt u een half jaar Bovag garantie. Mocht er onverhoopt een mankement zijn dan bent u van harte welkom en wordt het op correcte wijze opgelost.

Wilt u een goed persoonlijk advies, goede, betrouwbare en snelle service? Kom dan eens langs bij Pot Tweewielers aan de Blankenburg 9 te Haaksbergen, waar service en kwaliteit een zekerheid is en laat u vrijblijvend informeren.

Wij leveren en onderhouden ook scootmobielen van het merk Kymco

Tevens zijn wij specialist in driewielers en lage instapfietsen voor volwassenen

Dealer van:

Bulls
Electra
Gazelle
Koga
Trek
Pegasus
Puky
Huka
van Raam
Pfiff
NRGbike



"De adviseurs van fietsenspeciaalzaak Pot tweewielers zijn klantvriendelijk, vakkundig, servicegericht en bieden een luisterend oor.Wij adviseren u graag welke fiets het beste bij u en uw behoeften past. Op onze site willen wij u een indruk geven wie wij zijn en wat wij u aan fietsplezier kunnen bieden…Ook voor een scootmobiel, driewielfiets of rollator bent u bij ons aan het goede adresOp onze site kunt u informatie vinden over nieuwe en gebruikte fietsen, fietsmerken en accessoires c.q. onderhoudsmiddelen!Het is mogelijk om uw eigen fiets samen te stellen via de Koga Signature site. Wij leveren ook vele merken elektrische fietsen en zijn gespecialiseerd in de E-bike."
Adres: Blankenburg 9, 7481 DX Haaksbergen
Telefoonnummer: +31535722198
Stad: Haaksbergen
Route: Blankenburg 9
Postcode: 7481 DX



op zoek naar gerelateerd: Wildenborg Buurse fietsen, Snellers tweedehands fietsen, Haaksbergen fietsen, Vossebeld Fietsen, Fietsenwinkel Goor, Simplon fietsen prijzen, Pegasus fietsen fabriek, Trek fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Resa-racing Resa-racing 3 km Hele fijne winkel om online wat te kopen. Achteraf bleek dat het product wat ik had b...
Kuberg Benelux Kuberg Benelux 3 km Kuberg Benelux is de invoerder van Kuberg elektrische motoren.
Recensies
De naam POT Tweewielers is verkeerd gespeld. Het moet andersom zijn. TOP Tweewielers is beter. Dit is een fantastische onderneming met geweldige, vriendelijke, en zeer begaan met de mensen, medewerkers! Ik heb zelden zoiets meegemaakt, kwa dat ze extra stappen zetten voor je en zo fijn meedenken. Zouden andere zaken een voorbeeld aan mogen nemen. Ik zeg dus, hier heen gaan!
Hebben alle tijd voor je. Prima uitleg en je gaat met een goed gevoel huiswaarts. Gevoel dat de klant koning is. Ook mijn schoonzus prima advies gekregen en na wat technische handelingen aan de fiets in volle tevredenheid naar Neede gefietst. Top !!!
Vandaag mijn nieuwe trek e.bike opgehaald. Geweldig mooie fiets en rijd fantastisch en niet te vergeten, zij hebben alle tijd voor de klanten, ze leveren de fiets af,wanneer jij te vreden bent, geweldige fiets winkel,raad het iedereen aan.
Dik tevreden. Fiets is keurig afgeleverd. Later nog een telefoontje gehad met de vraag of alles naar wens was. Tevens diverse tips gekregen en via de mail nog aanvullende info.
Wij hadden problemen met de versnelling van onze bakfiets. Contact gehad met de werkplaats en we konden dezelfde dag nog komen. Geweldige service en super klantvriendelijk. Deze mensen verstaan hun vak!
Veel persoonlijke aandacht voor de klant. Zijn graag bereid om je geduldig uitleg te geven. Ook als je je fietsonderhoud zelf wil doen.
Fijne fietswinkel, makkelijk via Whatsapp te bereiken. Altijd hulpvaardig, super!
Gewoon prima als altijd
Geweldige service, aardige mensen
Perfecte service !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid