facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pot Interieur - Designmeubelen

Pot Interieur - Designmeubelen

Info

Pot Interieur is dé interieurzaak van Nederland op het gebied van design. De bekendste merken en mooiste ontwerpen laten wij graag aan jou zien!

Geschiedenis

Met maar liefst 15000 m² winkelvloeroppervlakte is Pot Interieur in het Zeeuws-Vlaamse Axel een begrip bij iedere liefhebber van design en kwaliteitsmeubelen. Niet alleen in eigen land, maar zeker ook in België. En daar die liefhebber hoge eisten stelt, is onze winkelpresentatie, de deskundigheid van de medewerkers, de servicegraad, behulpzaamheid en vriendelijkheid in overeenstemming met het hoge niveau van de gepresenteerde collectie.

En die collectie is ongekend. Na een bescheiden begin is Pot Interieur in meer dan 100 jaar uitgegroeid tot een woninginrichter van formaat, zowel in kwaliteit als in kwantiteit. Pot interieur is een winkel die haar bezoekers inspireert, hun voorstellingsvermogen prikkelt en laat genieten van de verschillende belevingswerelden die er gepresenteerd worden.

Onze taak

Design in de spotlights zetten!

Producten

Designmeubelen zoals fauteuils, eetkamerstoelen, banken, tafels, kasten. Maar ook complete slaapkamers en keukens op designniveau.



"Met maar liefst 15.000 m² winkelvloeroppervlakte is Pot Interieur in het Zeeuws-Vlaamse Axel een begrip bij iedere liefhebber van design en kwaliteitsmeubelen. Niet alleen in eigen land, maar zeker ook in België. En daar die liefhebber hoge eisen stelt, is onze winkelpresentatie, de deskundigheid van de medewerkers, de servicegraad, behulpzaamheid en vriendelijkheid in overeenstemming met het hoge niveau van de gepresenteerde collectie. En die collectie is ongekend!"
Adres: Nieuwendijk 89, 4571 LH Axel, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0031115532526
ln.top@pookrev
Stad: Axel
Route: Nieuwendijk 89
Postcode: 4571 LH


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: pot interieur openingstijden, pot axel fauteuils, pot axel tafels, pot axel verlichting, pot axel stoelen, pot axel tuinmeubelen, pot axel openingsuren, opheffingsuitverkoop + design meubelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haakkeukens Haakkeukens 709 meter we wachten al meer dan half jaar op terugkoppeling inzake onze klacht met betrekking ...
Haak keukens Axel Haak keukens Axel 709 meter we wachten al meer dan half jaar op terugkoppeling inzake onze klacht met betrekking ...
Recensies
Zeer interessant prachtige meubels
Design meubelen van het duurdere gamma. Iets teveel van het voyante soort naar mijn smaak. Zeer uitgestrekte toonzaal. Internationale merkenverzameling. Vriendelijke bediening. Net sanitair. Ruime parking. Ver van het centrum.
Zeer ruime keuze, maar vrij duur
Heel veel keuze aan meubelen en interieur. Hartelijke ontvangst. Sterke prijzen. Op zondag open.
Prachtige winkel met alle grote meubelmerken onder een dak. Deskundig personeel.
Prachtige meubelen,vriendelijk personeel. Aangenaam vertoeven.
Dat er fantastisch meegedacht wordt! Met kleur, vorm en budget!
Indrukwekkende meubelzaak: zeer groot en mooi; topdesign tegen hogere prijzen, maar ook degelijke design tegen goed betaalbare prijzen; veel, zeer vriendelijk, personeel. Een werkelijk unieke meubelzaak. Wie zijn interieur wil vernieuwen moet daar zeker eens langsgaan ! Enkele tips: 1. sommige meubelen zijn prachtig maar niet praktisch; goed uittesten dus; 2. zeker als je meerdere stukken koopt kan je afdingen; zelfs tot iets meer dan 20 % van de prijs; 3. lees het kaartje aan het meubel; daarop staat niet alleen de prijs, maar ook of het in andere materialen beschikbaar is, e.d. ; 4. je kan nog heel wat meer meubelen bestellen dan deze die uitgestald staan; kijk in de catalogi.
Mooie zaak, vriendelijke ontvangst, gelukkig wordt je hier niet zoals in de meeste zaken, elke 5 minuten door een verkoper aangesproken en kan je alle indrukken die je krijgt rustig laten bezinken en verwerken. Dus wij komen op een later tijdstip nog eens terug om diverse aankopen te verwezenlijken.
Mooie zaak. Super merken Altijd correcte en vriendelijke ontvangst en hulp
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid