facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Post Verkade Groep

Post Verkade Groep

Info

Al onze bedrijven zijn gevestigd op unieke locaties in Nederland waardoor wij u een onvergetelijk evenement kunnen bezorgen. Wij verheugen ons op uw komst!

Geschiedenis

De bijzondere bedrijven die vallen onder de Post Verkade Groep hebben met elkaar gemeen gevestigd te zijn op unieke locaties in Nederland. Daarbij staan bij ons service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Of u nu een tafel reserveert in onze Theeschenkerij, aan boord stapt van een van onze lounge boten van Post Verkade Cruises, zakelijk of privé een van onze prachtige landgoederen afhuurt of reserveert bij Beachclub SAND, wij zorgen dat het een onvergetelijke belevenis wordt. Wij hebben in onze bedrijven niet alleen voor standaard arrangementen gekozen, maar wij luisteren graag naar uw wensen tijdens een persoonlijk gesprek zodat wij altijd een voorstel op maat kunnen maken. Onze loyale, professionele en enthousiaste medewerkers zijn gastvrij en maken het graag naar uw zin. Wij verheugen ons op uw komst!

Adres: Ir Lelylaan, 6, 2103, XP Heemstede (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 023-5470496
Stad: Heemstede
Route: Ir Lelylaan, 6
Postcode: 2103, XP



op zoek naar gerelateerd: Logo Heemstede, Gemeentegids Heemstede, Gemeentebestuur Heemstede, Gemeenteraad Heemstede, Heemstede Nederland, Heemstede agenda, Kerstboom ophalen Heemstede, Gemeente Heemstede nieuws
Recensies
Vertaald door Google Goed Origineel جيد
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid