facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Posh People Noordwijk

Posh People Noordwijk

Info

Posh People heeft een uitgebreide collectie van zowel trendy als klassieke en casual dameskleding en accessoires.

Geschiedenis

Posh People is een damesmodezaak in Noordwijk. Posh People verrast vrouwen met mooie en draagbare kleding uit het hoge en midden segment.

Adres: Hoofdstraat 2B, 2202GD Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0713628498
Stad: Noordwijk
Route: Hoofdstraat 2B
Postcode: 2202GD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Posh People Noordwijk Posh People Noordwijk 0 meter Ook ik ben zeer onvriendelijk te woord gestaan en sluit mij aan bij de rij ontevreden...
Jackie O. Noordwijk Jackie O. Noordwijk 42 meter Nubikk schoenen gekocht. De Jagger pure, witte sneakers. Je kent wel dat gevoel dat ...
BLUSHING by Carmen BLUSHING by Carmen 166 meter Blushing by Carmen is een prachtige dames zaak met super mooie merken. Online bestell...
ByDaan Fashion Living Giving ByDaan Fashion Living Giving 263 meter Super leuke winkel en een hele vriendelijke eigenaar. Zeker een aanrader
Recensies
Wat een mooie winkel en kwalitatieve assortiment. Echt leuke en aparte kledingstukken, wat je niet overal ziet terug komen.. Eigenaresse adviseert exact datgene waar je eigenlijk ook naar op zoek bent, neemt de tijd voor je en de klant gaat meer dan tevreden de deur uit!!
Wat een top winkel, mooie merken, goede service, sfeervol ingericht - een feest om er te zijn en schitterende kleding te kopen.
De kleding is prachtig en ik was geinteresseerd. Ik heb ook wat te besteden naar zag er vast in mijn vrije tijd outfit onvoldoende draagkrachtig uit. Ik heb me nog nooit zo onwelkom in een winkel gevoeld en wist niet hoe snel ik de deur uit moest gaan. Nu ik de vele reviews lees met eenzelfde ervaring begrijp ik dat Myra niet een slechte dag had, maar zich kennelijk op de pc Hooft waant. Wat een vreselijke vrouw, die ook maar gewoon een verkoopster is van dure kleding.
Een hele fijne winkel en de eigenaresse is ontzettend geboeid en denkt goed met je mee. Kledingstukken zijn echt van een geweldige kwaliteit en inderdaad wat duurder dan bij de reguliere winkel. Niemand wordt de winkel uitgekeken en de eigenaresse denkt altijd met je mee als je op zoekt bent naar iets. Weet na 2 bezoekjes je smaak al aardig in te schatten. Jammer dat ik niet schathemels rijk bent anders zou ik er meer shoppen :
Heb daar in de winkel ook een vreemd gevoel gekregen. Was vol verwachting in de winkel gestapt, kende de winkel al beetje van de online posts en dacht, wat een prachtige merken en kleding. Daar wil ik heen. Sommige merken kende ik uit eigen ervaring al, dus kende ook het prijssegment. Werden niet echt vriendelijk gegroet bij binnenkomst. Tijdens het snuffelen in de rekken werden de kleerhangers binnen een paar seconden hoorbaar “recht” gehangen. Werd als het ware achtervolgd door de verkoopster. Erg irritant. Er was erg mooie kleding en had graag wat willen passen en kopen, maar door de eigenaardige bediening liet dit toch maar liever zijn. De service en bediening moeten wel kloppen.
Had graag wat willen passen en kopen, maar wij mochten niks aanraken van deze mevrouw. Een kledingwinkel hebben waar mensen niets mogen aanraken en bekijken? Ik wens de eigenaresse veel success ermee.
Zeer ontvriendelijk behandelt de vrouw die daar werkt vooroordeelt mensen en beslist dan of je de winkel in mag. ik kreeg een licht racistich ondergevoel sinds der wat oudere blanke mensen wel meteen inmochten meet ik meteen werd weggestuurd.
Verschrikkelijke ervaring. Wilden even snuffen door de winkel, werden direct weggestuurd met het excuus de winkel past niet bij jou. Nog nooit zoiets meegemaakt in t echt, stond er versteld van. Stonden nog even voor de winkel, andere klanten werden precies hetzelfde behandeld. Slechtste winkel uit mijn ervaring. Raad zeker niet aan!!
Deze vrouw stuurt mensen uit haar winkel en gebruikt excusen zodat ze mensen die er minder rijk uit zien weg, hele brutale en onvriendelijke vrouw, ik en andere mensen die de winkel in wouden stonden versteld dat wij zo maar weg worden gestuurd door zo'n onbeschofte vrouw om de kleding die wij dragen, ik hoop dat deze winkel failliet gaat want uw klanten zo behandelen is niet normaal.
Vreselijke vrouw in de winkel. Onbeschoft hoe ze mij aanstaarde. Voelde mij totaal niet welkom. Zeker geen aanrader om heen te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid