facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Poseidon Boten

Poseidon Boten

Info

Poseidon Boten Nederland.
Importeur van het Griekse boten merk Poseidon.
Degelijk en doordacht gebouwde boten welke voldoen aan de gestelde CE-eisen.



"Boat Shop Medemblik is dealer voor Highfield Boats en de elektrische motoren van TEMO. Ook zijn wij de Nederlandse importeur van Dock Marine Nederland; onze flexibele, drijvende opvaardokken zijn dé oplossing om uw boot droog af te meren. In de haven kunt u een opvaardok en verschillende Highfield boten bekijken. Ook leveren wij motoren van o.a. Honda, Yamaha en ePropulsion. In onze sfeervolle winkel vindt u bootaccessoires en een selectie aan nautische Lifestyle & Watersport artikelen. Ontdek het onbreekbare bootservies van Marine Business, de funtubes en zwemvesten van Jobe Sports en praktische bootzaken als sloten, bougies, reparatiesets en olie. Boat Shop Medemblik doet ook onderhoud aan buitenboordmotoren en reparatie van rubberboten."
Adres:
Telefoonnummer: 0629536345
Stad: Medemblik


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijk Jachtbouw & Watersport Rijk Jachtbouw & Watersport 1 km Rijk Jachtbouw staat bekend als eerlijk en betrouwbaar bedrijf
Recensies
Wij hebben een Highfield Ultralight 340 bij Boat Shop Medemblik gekocht, en die is vandaag afgeleverd. Wij zijn super geïnformeerd, geweldig geholpen en boot is prima afgeleverd. Alles is top bij Boat Shop Medemblik. Echt een aanrader.
Gister een goed advies gekregen voor fenders voor onze sloep. Super leuk geholpen onder het genot van een kopje koffie, en ijsthee voor de Kids.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid